Meral Saatçi İstanbul Modern Mağazada - Son Dakika
Güncel

Meral Saatçi İstanbul Modern Mağazada

Meral Saatçi İstanbul Modern Mağazada

Meral Saatçi, 22 Şubat Cumartesi günü, müze mağazasının ziyaretçileriyle sohbet etmek için İstanbul Modern Mağazada tasarım severlerle buluşuyor.

20.02.2014 16:02

Sıra dışı ve sadeliğin ön planda olduğu tasarımlara imza atan Meral Saatçi, 22 Şubat Cumartesi günü, müze mağazasının ziyaretçileriyle sohbet etmek için İstanbul Modern Mağazada tasarım severlerle buluşuyor.

Farklı ustalardan mum ve gümüş eğitimi alan ve yarı değerli taşlarla başlamış olduğu tasarım çalışmalarını 96 yılından bu yana sürdüren Meral Saatçi, tasarımlarında gümüş başta olmak üzere altın, bakır ve tüm doğal malzemeleri kullanıyor.

Meral Saatçi'nin minimalist ama kendi içindeki iddialı takıları; detaylarda tasarım arayan, modern kadınlara hitap ediyor. Meral Saatçi'nin tasarımları buluşmaya özel olarak ziyaretçilere % 10 indirimle sunuluyor.

Meral Saatçi'nin özgün tasarımlarına Koşuyolu'nda yer alan showroom'unun yanı sıra Beymen Club, İstanbul Modern, Nişantaşı Asayra, Ankara Armada AVM Harem, Ankara Taurus AVM Platform A by Armoni Art Gallery ve www.lidyana.com internet adresinden ulaşılabiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Meral Saatçi İstanbul Modern Mağazada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement