Merkez Parti Genel Başkan Yardımcısı Tümen : Partimize Katılımlar Olacak - Son Dakika
Güncel

Merkez Parti Genel Başkan Yardımcısı Tümen : Partimize Katılımlar Olacak

Merkez Parti Genel Başkan Yardımcısı Tümen : Partimize Katılımlar Olacak

Merkez Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Aydın Tümen, Meclis'te gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi.

05.12.2014 14:27

Merkez Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Aydın Tümen, Meclis'te gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi. Tümen yaptığı açıklamada "Zaman ve zemin müsait olduğunda partimize katılımlar olacak" dedi.

Merkez Parti'nin yasal zorunlulukları yerine getirerek, teşkilatlanma çalışmalarını tamamladığına dikkati çeken Aydın Tümen "Yeterli il ve ilçelerde teşkilatlanma çalışmalarını aştık. 1 Ocak itibarıyla tüm il ve ilçeleri tamamlayacağız. Bizim Merkez Parti olarak baraj sıkıntımız yok. Biz barajı değil iktidarı düşünüyoruz. Zaten hedefimizde 1 milyon üye kampanyasını tamamlamak var. ve bu hedefe de ulaşacağımıza inanıyoruz" dedi.

Gazetecilerin partiye katılımların olup olmayacağı şeklindeki sorularını da cevaplayan Tümen "Elbette ki, katılımlar olacak. Bu konuda görüşmeler var, isimler de var. Ancak bunları zaman ve zemin müsait olduğunda açıklayacağız. Bizim için önemli olan partimizin adına uygun isimlerin dahil olması. Hiç bir parti ile ittifak içerisinde olmayacağız. Şartları uygun olan herkese kapımız açık" diye konuştu. - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Merkez Parti Genel Başkan Yardımcısı Tümen : Partimize Katılımlar Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement