Mersin'de Emekli Çift, Evlerinde Boğularak Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

Mersin'de Emekli Çift, Evlerinde Boğularak Öldürüldü

Mersin\'de Emekli Çift, Evlerinde Boğularak Öldürüldü

Mersin'de işçi emeklisi 57 yaşındaki Fethi Korkmaz ile eşi kendisi gibi işçi emeklisi 54 yaşındaki Ayla Korkmaz, evlerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından boğularak öldürüldü.

06.12.2015 17:33

Mersin'de işçi emeklisi 57 yaşındaki Fethi Korkmaz ile eşi kendisi gibi işçi emeklisi 54 yaşındaki Ayla Korkmaz, evlerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından boğularak öldürüldü. Evin kapısında zorlama olmaması dikkat çekerken, çiftin ziynet eşyalarının alındığı belirlendi. Merkez Toroslar İlçesi Arpaçsakarlar Mahallesi'nde tek katlı müstakil evde oturan 3 çocuk sahibi Fethi ve Ayla Korkmaz çiftinden uzun süre haber alamayan yakınları öğle saatlerinde eve gitti. İçeriden televizyonun sesini duyan yakınları, çatıdaki merdivenden eve girdiklerinde salondaki koltukta Fethi Korkmaz, yatak odasında da Ayla Korkmaz'ın cesetleriyle karşılaştı.

EV DAĞITILIP ALTINLARI ÇALINMIŞ

İhbar üzerine olay yerine polis geldi. Evde yapılan ilk incelemede 3 çocuk sahibi çiftten Fethi Korkmaz'ın elle, eşi Ayla'nın ise eşarpla boğularak öldürüldüğü saptandı. Cinayet Büro Amirliği ekipler, yaptıkları detaylı incelemede evin kapılarında herhangi bir zorlama olmadığını, çiftin ziynet eşyalarının çalındığını, eşyaların dağıtılıp dolapların çekmecelerinin karıştırıldığını tespit etti.

ÇOCUKLARI İL DIŞINDA

Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Fethi ve Ayla Korkmaz çiftinin cesetleri Toros Devlet Hastanesi Morgu'na götürüldü. Her ikisinin de işçi emeklisi olduğu öğrenilirken, çocuklarının il dışında oldukları belirtildi. Hırsızlık amacıyla ya da başka bir nedenle hırsızlık görünümü vererek çifti öldüren kişi ya da kişilerin belirlenmesi için polis araştırma başlattı

Mustafa İNSAN/ MERSİN, (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin'de Emekli Çift, Evlerinde Boğularak Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement