Mersin'de Vahşet! Yaşlı Çift Evlerinde Öldürülmüş Halde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Mersin'de Vahşet! Yaşlı Çift Evlerinde Öldürülmüş Halde Bulundu

Mersin'de yalnız yaşayan yaşlı çift, evlerinde boğularak öldürülmüş halde bulundu. Cinayetin hırsızlık yüzünden işlenmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

06.12.2015 14:53  Güncelleme: 15:24

Mersin'de yalnız yaşayan yaşlı çift, esrarengiz bir şekilde evlerinde boğularak öldürülmüş halde bulundu. Cinayetin, hırsızlık amacıyla işlenmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

BİRİ SALONDA BİRİ YATAK ODASINDA BULUNDU

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Toroslar ilçesi Arpaçsakarlar Mahallesi 11045 Sokak 11 numaralı tek katlı müstakil evde meydana geldi. Öğle saatlerine kadar Fethi (57) ve Ayla Korkmaz (55) çiftinden haber alamayan yakınları, çiftin evine gelerek kapı zilini çaldı. Ancak yine cevap alamayınca polise haber verildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, çilingir marifetiyle girdiği evin salonunda Fethi Korkmaz'ın, yatak odasında da eşi Ayla Korkmaz'ın cesediyle karşılaştı.

ÇİFTİN ZİYNET EŞYALARI ALINMIŞ

Cinayet Büro ekiplerinin sağlık görevlileriyle birlikte yaptığı ilk incelemede çiftin, boğularak öldürüldükleri belirlendi. Evdeki eşyaların dağıtıldığı ve çekmecelerinin de karıştırıldığı belirlenirken, çiftin ziynet eşyalarının da bulunamadığı öğrenildi. Kapılarda herhangi bir zorlama tespit edilemezken, cinayetin hırsızlık amacıyla işlenmiş olabileceği öne sürüldü.

3 ÇOCUĞU ŞEHİR DIŞINDA

3 çocuklu ailenin çocuklarının il dışında görev yaptıkları öğrenilirken, çiftin cesetleri, cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için Toros Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

YAKINLARI GÖZYAŞI DÖKTÜ

Bu arada olayın ardından evin çevresinde toplanan yakınları ise uzun süre gözyaşı döktü. Cinayetle ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Mersin\'de Vahşet! Yaşlı Çift Evlerinde Öldürülmüş Halde Bulundu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mersin'de Vahşet! Yaşlı Çift Evlerinde Öldürülmüş Halde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • SAFTİRIK: 57 yaşi orta yas gurubuna girer. 25 1 Yanıtla
  • Kork ALLAH dan korkmayandan kork.: Tek kelime vahşet. 22 0 Yanıtla
  • kemal murat: 54 yaşındakine yaşlı yazmışlar,bu haberi yapanın yaşlılık anlayışı çok kötü,....İkincisi insanları boğazlayanları da kurana göre boğazalayacaksın ki diğerlerine ibret olsun 21 0 Yanıtla
  • Lk: Allah belanızı versin hadi kuldan korkmuyorsunuz da Allahtan da mı korkmuyorsunuz dinsiz imansızlar. Ölüm var ölüüüümm. Geberin siz de aynı şekilde inşallah. 21 0 Yanıtla
  • İhtiyar: Rahmetlilerde çok yaşlılarımış. 4 14 Yanıtla
  • evet: Mersin, adana keko dolu. 12 6 Yanıtla
  • toksin: Idam yasasi caydirici oluyordu.Kaldirirsan olacagi bu.Allah cumlemizi korusun 17 0 Yanıtla
  • Zynp: Kanım dondu. Allah Rahmet eylesin.Artık öyle bir hale geldik ki komşulara, akrabalara bile kapıyı tereddüt ederek açar hale geldik. 13 0 Yanıtla
  • the kelili: 55-57 yaşlarında nasıl yaşlı oluyorlar yaşlı demek için 70 yaş üstü olması lazım almanya da insanlar 67 yaşına kadar çalışıyorlar yinede yaşlı demiyorlar anlayış farkı ... ciftede Allah rahmet eylesin ne biçim bi anlayıştır para için insan öldürmek yazık... 11 1 Yanıtla
  • Anti Suriye.: Suriyeli yapmıştır.... Nokta.. 5 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement