Milletvekili Yaşar, Tso'yu Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Milletvekili Yaşar, Tso'yu Ziyaret Etti

Milletvekili Yaşar, Tso\'yu Ziyaret Etti

AK Parti Malatya Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar, Malatya Ticaret Sanayi Odasını (TSO) ziyaret etti.

25.12.2016 13:30

AK Parti Malatya Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar, Malatya Ticaret Sanayi Odasını (TSO) ziyaret etti.

Yaşar, ziyarette yaptığı konuşmada, başkanlık sistemiyle ülkenin önünü açacağını belirterek, geçmiş dönemde bir çok başbakanın, bu sistemi dile getirdiğini söyledi.

Kuzey Çevreyolu'nun yapımı için şantiye kurulmaya başlandığına dikkati çeken Yaşar, "Yapılacak yolla merkezdeki çevre yolunun trafiği biraz daha azalacak. Merkezi ve yerel yönetimin ili yeniden şekillendireceği bir sürece giriyoruz. Yeni bir metropol şehir üretilecek burada. Yoksa çarşı merkezli bir şehri 600 bin nüfus taşıyamaz." dedi.

Malatya TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ise Fırat Kalkanı Operasyonunda şehit olanlara Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyerek, "Milletimizin başı sağolsun. Ülkemizin birlik, beraberlik ve kardeşliğe daha fazla ihtiyacı olduğu bir dönemden geçiyoruz. Ülkemizi parçalamak isteyen içerideki ve dışarıdaki hainler hiç bir zaman başarılı olamayacaklar." diye konuştu.

Darbe girişiminde bulunan Fetullahçı Terör Örgüte'ne karşı milletin iradesini ortaya koyduğunu vurgulayan Erkoç, terörün hedefine ulaşamayacağını söyledi.

Erkoç, iş dünyası olarak üretim ve istihdamı arttırarak, ülkenin güçlü ekonomiye sahip olması adana gayret edeceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Milletvekili Yaşar, Tso'yu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement