Minibüs Su Kanalına Uçtu 7 Ölü, 1 Yaralı ) - Son Dakika
Güncel

Minibüs Su Kanalına Uçtu 7 Ölü, 1 Yaralı )

Minibüs Su Kanalına Uçtu 7 Ölü, 1 Yaralı )

Terme İlçesi'ndeki Akçay Mevkii'nde meydana gelen kazanın, şoför Emin Yazıcı'nın aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu minibüsün kontrolünü kaybederek yol kenarındaki su kanalında sürüklenip beton köprüye çarpması sonucu meydana geldiği belirtildi.

22.07.2012 16:09

Ezilerek CAN VERDİLER

Terme İlçesi'ndeki Akçay Mevkii'nde meydana gelen kazanın, şoför Emin Yazıcı'nın aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu minibüsün kontrolünü kaybederek yol kenarındaki su kanalında sürüklenip beton köprüye çarpması sonucu meydana geldiği belirtildi. Kazada ölen 7 kişi ve 1 yaralının akraba oldukları ortaya çıktı.

Şoför Emin Yazıcı eşi Şazime Yazıcı, çocukları Erdem Yazıcı, Damla Yazıcı ile sürücünün babası 65 yaşındaki Rahmi Yazıcı, annesi 60 yaşındaki Müfide Yazıcı ile kayın validesi Hatice Turanlı'nın ezilerek kaza yerinde öldükleri kaydedildi. Minibüsün sürüklendiği su kanalı üzerine yapılan 3 metre boyunda 2 metre genişliğindeki çevrede oturanların evlerine ulaşımı iiçin yapılan köprü 7 kişiye mezar oldu.

Kazada yaralanan ve Terme Devlet Hastanesi'ne kaldırılan sürücünün oğlu Eren Yazıcı durumunun ağır olması nedeniyle Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Yaklaşık 1 hafta önce bir yakınlarının düğünü için Artvin'in Şavşat İlçesi'ne giden ve bu gün de İstanbul'a dönen ailenin yakınlarına acı haber emniyet güçleri tarafından verildi. Terme Devlet Hastanesi'nde yapılan otopsinin ardından ölenlerin cenazeleri Artvin'in Şavşat İlçesi'ne gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Minibüs Su Kanalına Uçtu 7 Ölü, 1 Yaralı ) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement