Müşteri Gibi Dükkana Girip Çalışanların Cüzdanını Çaldılar - Son Dakika
Güncel

Müşteri Gibi Dükkana Girip Çalışanların Cüzdanını Çaldılar

Müşteri Gibi Dükkana Girip Çalışanların Cüzdanını Çaldılar

Van’da iki genç kız, girdikleri dükkanlarda çalışanlara ait cüzdanları alıp kayıplara karıştı.

04.07.2014 11:19

Van'da iki genç kız, girdikleri dükkanlarda çalışanlara ait cüzdanları alıp kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre olay, Beşyol Meydanı'ndaki Aydın Talay Yer altı Çarşısı'ndaki bir işyerinde meydana geldi. İki genç kız, müşteri gibi girdikleri Sönmez Giyim'de çalışanların cüzdanlarını alıp kayıplara karıştılar. İşyerinde çalışan Kader Ak adlı kişi, Ramazan ayı nedeniyle işlerin sakin olduğunu belirterek, dükkan önünde beklediklerini söyledi. İki genç kızın müşteri gibi dükkana girdiğini ifade eden Ak, "Biri beni etekle oyalarken diğeri çantalarımızın olduğu bölüme doğru gitti. Önce benim çantama yeltendi. Ama benim çantama ulaşamayınca arkadaşın çantasına girip cüzdanını götürmüş. Bizde durumu fark edemedik. Ama beni oyalarken ben durumdan şüphelenerek içeri baksın diye arkadaşımı çağırdım. Arkadaşım geldikten sonra zaten fazla durmadılar, gittiler. Onlar gittikten sonra hemen çantalara baktım. Çantamda bir eksiklik yoktu. Ancak arkadaşın çantasından cüzdanını alıp götürmüşler. Bunun yanında aynı pasajda birinin daha cüzdanını götürmüşler" dedi.

Çantasından cüzdanı çalınan Sevda Öztekin ise, "Cüzdanımda ehliyetim, annemin tedavi ve takip reçeteleri ile az miktarda para vardı. Emniyette ifademi verdim. İnşallah en kısa zamanda yakalanıp cezalarını çekerler" diye konuştu.

İnci Bujiteri'nde çalışan Semra Sömer de, aynı şahısların çalıştığı dükkana girdiklerini ve dolaptaki çantasından cüzdanını götürdüğünü söyledi.

Yeraltı çarşısı esnaflarından Hayrettin Kaplan da, ilde artık bıkkınlık veren yankesicilerin yakalanmalarını istediklerini belirterek, güvenlik güçlerinin bu konuda biraz daha duyarlı olmalarını istedi.

Olayla ilgili araştırmalar devam ediyor. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Müşteri Gibi Dükkana Girip Çalışanların Cüzdanını Çaldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement