Nazilli Üniversitelinin Unutkanlığı Korkuttu - Son Dakika
Güncel

Nazilli Üniversitelinin Unutkanlığı Korkuttu

Nazilli Üniversitelinin Unutkanlığı Korkuttu

Üniversitelinin unutkanlığı korkuttuAYDIN'ın Nazilli İlçesi'nde okuyan bir üniversite öğrencisi, spordan dönerken dinlenmek için bir süre vakit geçirdiği belediye meydanındaki bankta çantasını unutunca vatandaşlar bomba sanıp tedirgin oldu.

11.03.2016 13:38

Üniversitelinin unutkanlığı korkuttu

AYDIN'ın Nazilli İlçesi'nde okuyan bir üniversite öğrencisi, spordan dönerken dinlenmek için bir süre vakit geçirdiği belediye meydanındaki bankta çantasını unutunca vatandaşlar bomba sanıp tedirgin oldu. Polisin kontrol ettiği çantada bomba olmadığı belirlendi. Güvenlik kamerasından kimliği belirlenen öğrenciye ulaşan polis, çantayı teslim etti.

Nazilli Belediye Meydanı'ndaki bankta dün (perşembe) saat 19.00'da sahipsiz bir çanta gören vatandaşlar, bomba olabileceği şüphesiyle tedirgin olup polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine ulaşan polis, kontrol ettiği çantada herhangi bir olumsuzluğun olmadığını belirledi. Çantadan şort, tozluk ve havlu çıktı. Çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarından çantayı bırakanın, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çevre Ekonomisi öğrencisi 19 yaşındaki Ahmet Fırat Hizmetçi olduğu belirlendi. Kimliği belirlenen Hizmetçi'ye ulaşan polis, çantayı teslim etti. Vatandaşlar, çantada bomba olmadığını öğrenince rahat bir nefes aldı.

GÖRÜNTÜ DÖKMÜ:

Çantadan görüntü

Polislerden görüntü

Çantayı unutup giden öğrencilerden görüntü ve polisle olan diyaloğu.

(KJ Haber- Kamera: Murat GÜRKAN/ NAZİLLİ (Aydın), (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nazilli Üniversitelinin Unutkanlığı Korkuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement