Numil Gıda Değerlendirme Toplantısı Monte Carlo'da - Son Dakika
Güncel

Numil Gıda Değerlendirme Toplantısı Monte Carlo'da

Numil Gıda Değerlendirme Toplantısı Monte Carlo\'da

Numil Gıda yıl değerlendirme toplantısını 247 çalışanıyla Monte Carlo'da yaptı.

23.01.2013 10:43  Güncelleme: 11:00

Milupa ve Bebelac markalarını bünyesinde barındıran Numil Gıda, 10 yıldır düzenlediği değerlendirme toplantısını bu sene de tüm çalışanlarının katılımıyla Monté Carlo'da gerçekleştirdi.

Sağlıklı nesillerin yetişmesine katkıda bulunan bebek beslenmesi uzmanı Numil, 2012 yıllık değerlendirme toplantısını, 185 çalışanı ve 62 dağıtıcısı ile Monté Carlo'da gerçekleştirdi.

Moderatörlüğünü ünlü şair ve yazar Sunay Akın'ın yaptığı değerlendirme toplantısında Numil Gıda Genel Müdürü Gamze Çuhadaroğlu, 2012 yılına ilişkin sonuçları paylaştı. Şirketin 2013 yılına ilişkin hedef ve beklentilerini de anlatan Çuhadaroğlu, çalışanlarına kıdemlerine göre çeşitli ödüller de verdi.

Sağlıklı nesiller için bebeklerin hayatına dokunan Numil, esnek çalışma saatleriyle çalışanların verimliliğini de artırıyor. Çalışan motivasyonuna büyük önem verdiklerini de altını çizen Gamze Çuhadaroğlu, "Şirket olarak mutlu çalışanın mutlak başarı getirdiğinin farkındayız. Bu nedenle çalışanlarımızın motivasyonunu yukarda tutan pek çok uygulamayı da hayata geçiriyoruz. Her yıl değerlendirme toplantılarımızı yine çalışanlarımızın istekleri doğrultusunda belirlediğimiz ülkelerde yapıyoruz. Bu yılki toplantımızı ise Monte Carlo'da gerçekleştirdik" dedi. 2002 yılından bu yana düzenlenen değerlendirme toplantılarında 10, 15, 20 ve 25 yıllık çalışanlara kıdem ödülleri veriliyor. Bu yıl ödül alan çalışanlar arasında Numil'de mutfak görevlisi olarak çalışan Gülüsan Hanım da yer aldı.

Numil Gıda'nın 2012 sonunda yüzde 26 büyüme ve yüzde 74 pazar payıyla Avrupa'daki en başarılı ülke olduğunu belirten Gamze Çuhadaroğlu, Türkiye'de yılda 250 bin anne, 10 binin üzerinde sağlık personeli ve perakendeci için eğitim seminerleri düzenlediklerini anlattı. Bu başarıda tüm çalışanların büyük emeği olduğunu kaydeden Çuhadaroğlu, şirket olarak odak noktalarının sağlıklı nesiller için daha çok bebeğin hayatına dokunmak olduğunu söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Numil Gıda Değerlendirme Toplantısı Monte Carlo'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement