Nurettin Yıldız Köfteci Hacı Bekir'de - Son Dakika
Güncel

Nurettin Yıldız Köfteci Hacı Bekir'de

Nurettin Yıldız Köfteci Hacı Bekir\'de

Adapazarı Orman Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz; Hocası Nurettin Yıldız'ı Köfteci Hacı Bekir'de ağırladı.

17.03.2012 14:22

Adapazarı Orman Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz; kendisini ziyarete gelen hocası Nurettin Yıldız ile birlikte Köfteci Bekir'de akşam yemeği yedi. İstanbul Sultanahmet Vakfı Başkanı İsmail Hakkı Tavman'ın da aralarında bulunduğu yemek, nezih bir ortamda geçti.

HASAN TÜRKYILMAZ'A BAŞARILAR DİLEDİ

Hocaların hocası olarak bilinen İlahiyatçı Nurettin Yıldız; Sakarya'ya her gelişinde uğradığı Köfteci Bekir'e, bu sefer Adapazarı Orman Bölge Müdürü olan öğrencisi Hasan Türkyılmaz ile birlikte gelerek, Sakarya'nın meşhur Islama Köftesi ve Kabak tatlısından yedi. Sakarya'ya her gelişinde Köfteci Bekir'e uğrayarak, başka hiçbir yerde bulamadığını ifade ettiği Köfte'yi yemeden, Sakarya'dan ayrılmadığını dile getiren Hocaların hocası İlahiyatçı Nurettin Yıldız; başta işyeri sahibi Arif Kocaoğlu olmak üzere, Köfteci Bekir personeline teşekkür etti.

Adapazarı Orman Bölge Müdürü olan eski öğrencisi Hasan Türkyılmaz'ı da makamında ziyaret ederek, "hayırlı olsun" dileklerinde bulunan Nurettin Yıldız; öğrencilerini ülkeye ve insanlığa faydalı alanlarda görmenin, kendisine mutluluk verdiğini belirterek; Hasan Türkyılmaz'a başarılarının devamını diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nurettin Yıldız Köfteci Hacı Bekir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement