"O Ses Türkiye Yarışması" - Son Dakika
Güncel

"O Ses Türkiye Yarışması"

"O Ses Türkiye Yarışması"

Oğuz Berkay ve 4 arkadaşı Keşan'da konser verdi.

19.03.2012 08:26

Show TV'de yayınlanan "O Ses Türkiye Yarışması" n da 1.olan Keşanlı Oğuz Berkay Fidan ve yarışmadaki 4 arkadaşının Keşan Belediyesi önderliğinde Keşan Ticaret Borsası, Saral City, Şapçı Prestij Hotel ve Yüksel Kuaför sponsorluğunda gerçekleşen konser 17 Mart 2012 Cumartesi günü Keşan Belediyesi Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda verildi.

Aynı zamanda Oğuz Berkay Fidan'ın, 1.olması nedeniyle halka teşekkür amacıyla ve burada elde edilecek gelirinin de Keşanspor'a bırakılacağı konser saat 14.20 sıralarında başladı.

Sahneye ilk olarak çıkan Oğuz Berkay Fidan, öncelikle konsere katılan herkese hoş geldiniz diyerek " Bu tür organizasyonlarda sizlerle buluşmak benim için de arkadaşlarım için de onur verici. Bu nedenle hepinize teşekkür ediyorum. Toplanma amacımızı biliyorsunuz hepiniz benim sizlere teşekkür konserim diye geçiyor aslında Keşanspor'umuza bir yardım konseridir. Bu amaçla burada bulunuyoruz. Aynı zamanda benim sizlere bir yardım konserim olarak kabul ederseniz sevinirim. Beni yalnız bırakmayan ve konserime katılan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Fidan daha sonra konsere katılan arkadaşları Melis Kar, Barış Ekmen, Fatma İşcan ve Bora Gölbaşı'nı sahneye davet etti.

Ardından sahneye çıkan Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan'da, "uzun bir yarışma döneminden sonra televizyonlarınızın başında hep seyrettiğiniz, bu 5 değerli genç evladımız yarışmada başarılı bir noktaya ulaştı. Keşan'ımızın gururu olan diğer 4 arkadaşımız sakın yanlış anlamasın tabi ki her biriniz değerlisiniz. Sizler sms'lerle onu 1.yaptınız. ben 5 değerli kardeşimize de bundan sonraki sanat yaşamlarında başarılar diliyorum"dedi.

Özcan daha sonra Oğuz Berkay Fidan, Barış Ekmen,Fatma İşcan, Bora Gölbaşı ve Melis Kar'a plaket ve çiçek takdim etti.

Ardından Fidan, Ekmen, İşcan, Gölbaşı ve Kar yaklaşık 2.5 saat süren bir konserle salonu dolduran müzik severler ile özellikle gençlere tam bir müzik ziyareti çektiler.

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ayşegül Arslan Aydın, Oğzu Berkay Fidan'ın annesi Sinem Tınmaz ve babası Ayhan Fidan ile yakınları ve 1500'e yakın müzikseverin izlediği konser 16.45 sıralarında sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'O Ses Türkiye Yarışması' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement