Öğretmenler İçin En Şık Tasarımlar Sabri Özel'de - Son Dakika
Güncel

Öğretmenler İçin En Şık Tasarımlar Sabri Özel'de

Öğretmenler İçin En Şık Tasarımlar Sabri Özel\'de

Sabri Özel, 24 Kasım Öğretmenler Günü için mağazalarında onlarca hediye alternatifi ile sizleri bekliyor.

22.11.2012 08:36  Güncelleme: 11:01

Sabri Özel'de Kravat, cüzdan, kemer, kartlık, kaşkol seçenekleri en gözde hediye seçenekleri arasında yer alıyor…

Yenilikçi tasarımları ile erkek ve kadın giyim modasına yön veren Sabri Özel, bu kış da benzersiz bir koleksiyon sunuyor.

Sabri Özel; klasikle modern çizgileri birleştirdiği, özel kumaşlardan üretilmiş, birbirinden şık gömlekleri ile okul yaşamının vazgeçilmezi olan takım elbiselerini, bu sezonda da en şık olmayı isteyen öğretmenler ile buluşturuyor. Sabri Özel'in, kesimleri ve kumaşlarıyla son derece şık ve konforlu pantolonları kendinizi iyi hissettirmeye devam ediyor.

Bayan öğretmenler için ise en şık takımlar ve döpiyesler de vitrinlerdeki yerini alıyor…

Sabri Özel'in Sonbahar Kış Koleksiyonu'nda göze çarpan renkler, erkek ve kadın giyiminin vazgeçilmez tonlarından oluşuyor. Siyah, koyu lacivert, füme, nefti, haki, gri tonları ve camel modellerde kullanılan ana renkler arasında.

Öğretmenler için en şık takımlar

Sabri Özel'in kalıp sisteminde yapılan değişiklikler sayesinde, erkekler daha fit bir görünüme kavuşuyor. Ekose ve çizgili gömlekler, koton karışımlı trikolar, likralı takımlar, tek ceketlerle kombinlenen chino ve jean pantolonlar, her tarzdan erkeğin beğenisine sunuluyor.

Sabri Özel'de sweat'ler şerit ve aksesuarlarla süslenirken, trikolarda alkantara ve metal aksesuarlar revaçta… Triko montlarda kullanılan kalın metal fermuarlar ise sezonun detayları arasında yer alıyor.

Sabri Özel, 2012 -2013 Kış Koleksiyonu için bu kış da; giyimine önem veren, kalite ve şıklığı birlikte arayan kullanıcılarına benzersiz bir koleksiyon sunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Öğretmenler İçin En Şık Tasarımlar Sabri Özel'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement