Öğretmenler İçin En Şık Tasarımlar Sabri Özel'de - Son Dakika
Güncel

Öğretmenler İçin En Şık Tasarımlar Sabri Özel'de

Öğretmenler İçin En Şık Tasarımlar Sabri Özel\'de

Sabri Özel, 2014 kış koleksiyonunda yer alan gömlek ve takım elbiseleriyle öğretmenlerin şıklığına katılıyor.

23.11.2013 12:14

Klasik giyimde erkek moda severlere özgün seçenekler sunan Sabri Özel, 2014 kış koleksiyonunda yer alan gömlek ve takım elbiseleriyle öğretmenlerin şıklığına katılıyor. Sabri Özel gömlek ve takım elbiseler, elegan duruşuyla öğretmenlerin beğenisine hitap ettiği kadar, Öğretmenler Günü hediye seçeneği olarak da tercih edilebiliyor. 2014 kış modasının odak noktası olan ekoselere farklı bir değer kazandıran Sabri Özel; şık hediye seçeneği olarak deri eldiven, kemer ve çizgi detaylı kasket şapkalarıyla da fark yaratıyor.

2014 kış modası, öğretmen şıklığına vurgu yapıyor

Özgün tasarım anlayışıyla büyük beğeni toplayan Sabri Özel, 2014 kış modasından esintiler taşıyan gömlek ve takım elbiseleriyle öğretmen şıklığına vurgu yapıyor. Lacivert, siyah ve gri üçlemesiyle farklı kombinlere imkan veren Sabri Özel yeni sezon, düz renk klasik gömlekleriyle olduğu kadar, takım elbiseleriyle de adından söz ettiriyor. Ekose detaylara takım elbise ceketlerinde ve kravatlarda yeniden anlam kazandıran Sabri Özel, Öğretmenler Günü'nü zengin seçeneklerle karşılıyor.

Sabri Özel; uzun askılı çantaları, deri eldivenleri, kasket çantaları ve kemerleriyle öğretmenlere şık hediye seçenekleri sunarken, dirsekten yamalı bej kazaklarıyla da şıklığından taviz vermeyen öğretmenlere hitap ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Öğretmenler İçin En Şık Tasarımlar Sabri Özel'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement