Ölen Kocasının Organlarını Bağışladı - Son Dakika
Güncel

Ölen Kocasının Organlarını Bağışladı

Ölen Kocasının Organlarını Bağışladı

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonucu beyin ölümü gerçekleşen şahsın organları bağışlandı.

21.02.2013 20:19

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonucu beyin ölümü gerçekleşen şahsın organları bağışlandı.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde geçtiğimiz 11 Şubat gecesi Turgutlu'ya bağlı Çıkrıkçı Köyü yakınlarında geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanarak Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırılan Süleyman Bozkurt (33) buradaki tedavinin ardından taburcu edilmişti. Tabucu olmasının ardından evinde istirahat eden Bozkurt geçtiğimiz gün tekrar rahatsızlanarak Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak beyin ölümü gerçekleşen Süleyman Bozkur'tun ailesi zor bir karara imza attı.

Eşinin organlarını ailesi ile birlikte bağışlama kararı alan acılı eş Hatice Bozkurt'un bu davranışı büyük takdir ile karşılandı.

Bozkurt'un 6 organının bağışlandığı öğrenilirken bugün Turgutlu Devlet Hastanesine gelen İzmir Organ ve Doku Nakli Koordinasyon Merkezi ekipleri tarafından hayatını kaybeden Bozkurt'un organlarının alındığı öğrenildi.

Manisa'nın Turgutlu ilçesine bağlı Çıkrıkçı Köyünde bugün gözyaşları arasında toprağa verilen Süleyman Bozkurt'un acılı eşi Hatice Bozkurt, "Eşimin organlarının yeni hayatlara umut olmasını istedik. Eşimin organlarının başkalarının vücudunda hayat bulacak olmasından dolayı mutluyum. Buradaki tek mutluluğum bu. Başka insanlarında umut olması için bizim gösterdiğimiz davranışı göstermelerini istiyorum. Eşimin bana emaneti olan 2 yaşındaki kızım Senem ile birlikte hayatımızı sürdüreceğiz" Şeklinde konuştu.

Süleyman Bozkurt'un 2 yaşındaki kızı Senem duygu dolu anların yaşanmasına sebep oldu. Babasının fotoğrafını görünce ağlamaya başlayan ve babasının adını sayıklayan küçük Senem gözyaşları ile yürekleri dağladı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ölen Kocasının Organlarını Bağışladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement