Omuz Atma Cinayetine 6 Müebbet İstendi - Son Dakika
Güncel

Omuz Atma Cinayetine 6 Müebbet İstendi

Omuz Atma Cinayetine 6 Müebbet İstendi

Adana'da aynı yerde bulunan 2 barda eğlenen 2 grubun çıkışında çarpışma sonucu yere düşen cep telefonu yüzünden çıkan bıçaklı silahlı kavgada 1 kişiyi öldürüp 1 kişiyi de ağır yaraladığı iddia edilen 6 kişi hakkında müebbet ve ayrıca 15'er yıl...

21.02.2013 11:16

Adana'da aynı yerde bulunan 2 barda eğlenen 2 grubun çıkışında çarpışma sonucu yere düşen cep telefonu yüzünden çıkan bıçaklı silahlı kavgada 1 kişiyi öldürüp 1 kişiyi de ağır yaraladığı iddia edilen 6 kişi hakkında müebbet ve ayrıca 15'er yıl hapis, 1 kişi hakkında da 4.5 yıl hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.

Çınarlı Mahallesi'ndeki bir binada bulunan Rüya Bar'a 4 Ekim 2012'de giden 35 yaşındaki Erkan Dağoğlu, aynı yaştaki Fatih Gökmen ve Ayhan Yılmaz gece geç saatlere kadar alkol alıp eğlendi. Yılmaz hesabı öderken, arkadaşları da dış kapıda kendisini beklemeye başladı. Bu sırada aynı binadaki Son Durak Barda eğlenen Mustafa Karataş (27), Ahmet Denk (28), Nihat Baykara (32), Ahmet Yıldız (32), Cahit Ceylan (31) ve aynı yaştaki Celal Yeşilmen de (31) bardan çıktı.

Çıkışta, arkadaşı Ayhan'ı cep telefonuyla arayan Fatih Gökmen'e Ahmet Denk çarptı. Çarpışma sırasında Gökmen'in telefonu yere düşüp dağıldı. Gökmen, "Sen bana nasıl omuz vurursun?" diye söylenip telefonunu toplamaya çalışırken, Ahmet Yıldız aniden Gökmen'e kafa vurdu, ortalık savaş alanına döndü.

Çıkan silahlı, bıçaklı, taşlı ve sopalı kavgada Dağoğlu öldü, arkadaşı Gökmen ise ağır yaralandı. Yakalanan katil zanlılarından Karataş, Baykara, Denk, Yıldız tutuklandı, Yeşilmen ve Ceylan hakkında da yakalama kararı çıkartıldı. Olayda 3 kişiyi yaraladığı iddia edilen ve kendisi de yaralanan Gökmen ise serbest bırakıldı.

Bar çıkışı cep telefonu yüzünden işlenen cinayetle ilgili Cumhuriyet Savcısı soruşturmasını tamamlayıp iddianamesini hazırladı. İddianamede, Karataş'ın bıçak Yeşilmen'in ise tabanca kullandığı belirtilirken, Dağoğlu'nun ise bıçak yaralanması sonucu öldüğü, vücudunda 9 bıçak yarası bulunan Gökmen'in ise bıçak darbelerinin öldürücü olmaması nedeniyle kurtulduğuna dikkat çekildi.

Karataş'ın ölen Dağoğlu'nu yaralı halde yere düşmesine karşın defalarca bıçakladığı da belirtildi. İddianamenin sonuç bölümünde, 6 şüphelinin Dağoğlu'nu 'Kasten öldürme', Gökmen'i ise 'Kasten öldürmeye teşebbüs' suçlarını birlikte işledikleri kaydedildi.

Savcı, 6 sanık hakkında 'öldürmekten' müebbet hapis, 'Öldürmeye teşebbüs' suçundan da 15'er yıl, ölümden son anda kurtulan ve 3 kişiyi yaralamakla suçlanan Gökmen'in ise 4.5 yıl hapis cezası ile cezalandırılmasını istedi.

İddianamenin kabul edilmesi halinde 7 sanık önümüzdeki günlerde yargılanmaya başlayacak. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Omuz Atma Cinayetine 6 Müebbet İstendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement