Osmangazi Kent Konseyi’nden Dev Kampanya - Son Dakika
Güncel

Osmangazi Kent Konseyi’nden Dev Kampanya

Osmangazi Kent Konseyi’nden Dev Kampanya

Osmangazi Kent Konseyi, İlaç Toplama Kampanyasıyla Rekora Koşuyor, Hedef: 100 Bin İlaç.

10.02.2011 19:22  Güncelleme: 19:23

Osmangazi Kent Konseyi dev bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor.

İlçe genelinde düzenlenen ilaç toplama kampanyasıyla büyük bir başarı sağlayan Osmangazi Kent Konseyi, bir ay içinde 10 bin ilaç topladı. İlaçlar, Osmangazi Kent Konseyi Başkanı Zeki Eker ve kampanya sorumlusu Genel Sekreter Mehmet Vural tarafından Bursa İl Sağlık Müdürü Doktor Özcan Akan'a teslim edildi.

Toplanan ilaçlar, İlaç ve Eczacılık Şube Müdürlüğü ekiplerince incelenirken ilaçların özellikle tansiyon, öksürük, antibiyotik, kalp, şeker, kemik erimesi, mide ve romatizmal hastalıklarla ilgili olduğu tespit edildi.

Vatandaşlar Çok Duyarlı

İlaçları teslim alan Bursa İl Sağlık Müdürü Doktor Özcan Akan, kampanyanın sosyal sorumluluk anlamında büyük bir adım olduğunu vurguladı. Akan "Amacımız evlerde kullanılmayan ilaçları toplayarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak. Bu duyarlı hizmete katkı koyan Osmangazi Kent Konseyi çalışanlarına ve vatandaşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum" dedi.

İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırılacak

Osmangazi Kent Konseyi tarafından Osmangazi ilçesindeki muhtarlıklardan toplanan ilaçların denetimden geçtikten sonra Aile Sağlığı ve Toplum Sağlığı Merkezleri'ne dağıtılacağını açıklayan Akan "Toplanan ilaçlar özellikle ilaç alma durumu olamayan, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırılacak" dedi.

Bu başarının duyarlı Osmangazililer tarafından sağlandığını dile getiren Osmangazi Kent Konseyi Başkanı Zeki Eker ise "Kampanyayı bizler başlattık ancak bunu muhtarlarımızın, sivil toplum kuruluşlarının ve halkımızın büyük desteği sayesinde başarıyla sürdürüyoruz., katkı veren herkese teşekkür ediyoruz" dedi. Osmangazi Kent Konseyi Genel Sekreteri Mehmet Vural ise kampanyada hedefin 100 bin ilaca ulaşmak olduğunu ve bu örnek girişime herkesin destek vermesini beklediklerini söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Osmangazi Kent Konseyi’nden Dev Kampanya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement