Osmaniye Yaralı Şahinlere Tedavi - Son Dakika
Güncel

Osmaniye Yaralı Şahinlere Tedavi

Osmaniye Yaralı Şahinlere Tedavi

Yaralı şahinlere tedavi İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE'de yaralı halde bulunan iki şahin, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şubesi'nde tedavi altına alındı.

03.02.2016 18:47

Yaralı şahinlere tedavi

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE'de yaralı halde bulunan iki şahin, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şubesi'nde tedavi altına alındı.

Biri sol kanadından silahla, diğeri de sağ gözünden yaralı halde bulunan iki şahin, tedavileri için Osmaniye Orman ve Su İşleri Müdürlüğü Doğa Koruma ve Milli Parklar Şubesi'ne getirildi. Buradaki Rehabilitasyon Merkezi'nde tedaviye alınan yaralı şahinlere, vitamin takviyesi ve antibiyotik verildi.

Şahinlerin tedavilerinin devam ettiği belirten Veteriner Hekim Bünyamin Akın, "Kanadından yaralı olarak gelen şahinin tedavi sonucunda yarada iyileşme olursa ve kanatta sıkıntı olmadığı takdirde doğaya bırakacağız. Ama kanat iyileşmez ve ampute etmek zorunda kalırsak Gaziantep Hayvanat Bahçesi'ne verilecek. Diğer yaralı şahinimizin durumu buna göre biraz daha kötü durumda. Gözünde yaralanma var, onun da tedavisine başlandı" diye konuştu.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Osmaniye Yaralı Şahinlere Tedavi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement