Otomobil ve Çöp Kamyoneti Çarpıştı: 8 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Otomobil ve Çöp Kamyoneti Çarpıştı: 8 Yaralı

Otomobil ve Çöp Kamyoneti Çarpıştı: 8 Yaralı

Gaziantep'te otomobil ve çöp kamyonetinin çarpışması sonucu 8 kişi yaralandı.

28.02.2014 20:44  Güncelleme: 11:24

Gaziantep'te otomobil ve çöp kamyonetinin çarpışması sonucu 8 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre kaza, Karataş Düztepe arasında bulunan Aslanlıbel bölgesinde meydana geldi.

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI

Siraç Kaplan'ın kullandığı 27 R 7405 plakalı otomobil, lastiği patlayınca kontrolden çıkarak karşı şeride geçti. Bu sırada otomobil, Düztepe istikametinden gelen Ali Arık yönetimindeki 34 BL 5320 plakalı çöp kamyonetiyle kafa kafaya çarpıştı.

CAN PAZARI YAŞANDI

8 kişinin yaralandığı kaza sonrası olay yerinde adeta can pazarı yaşandı. Yoldan geçen vatandaşlar yaralılara yardım etmek isterken sedyeye koydukları bir yaralıyı karga tulumba bir araca bindirmeye çalıştı. Olay yerinde bulunan sağlık ekipleri ve polis yaralı için ambulansın yolda olduğunu ve kısa sürede geleceğini söyledi. Ancak ikna olmayan vatandaşlar ağır yaralı olan temizlik görevlisini bir an önce hastaneye götürmek istediklerini söyledi. Sedyedeki yaralı ile kaza yerinde dolaşan vatandaşlar sedyenin sığabileceği bir araç aradı.

GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI

Polisin ev sağlık ekiplerini bütün ikna çabalarına rağmen vatandaşlar ağır yaralı şahsı araca bindirerek olay yerinden götürüldü. Bu sırada olay yerinde bulunan trafik ekipleri de ikinci bir kazanın yaşanmaması için olay yerinden güvenlik önlemleri alarak trafik akışını sağlamaya çalıştı. Daha sonra olay yerine gelen diğer ambulanslarla yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı. Otomobil sürücüsü Kaplan, seyir halindeyken lastiğinin patladığını, direksiyon hakimiyetini kaybedip karşı şeride geçtiğini söyledi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Otomobil ve Çöp Kamyoneti Çarpıştı: 8 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement