(Özel Haber) 4 Yaşındaki Kız Düşüp Başından Yaralanınca Hastanelik Oldu - Son Dakika
Güncel

(Özel Haber) 4 Yaşındaki Kız Düşüp Başından Yaralanınca Hastanelik Oldu

(Özel Haber) 4 Yaşındaki Kız Düşüp Başından Yaralanınca Hastanelik Oldu

Üsküdar'da düşerek başından yaralanan 4 yaşındaki kız çocuğu, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

10.04.2013 15:13

Üsküdar'da düşerek başından yaralanan 4 yaşındaki kız çocuğu, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sağlık ocağında çocuğuyla ilgilenilmediğini iddia eden anne, küçük kızına eczanede pansuman yaptırdı.

Olay, saat 11.30 sıralarında Üsküdar Küçüksu Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre,

ev hanımı Hayriye Yılmaz ev işleri ile uğraşırken sokakta oyun oynayan 4 yaşındaki kızı Büşra kanlar içerisinde eve geldi. Başından kanlar akan ve üstü başı kan içinde olan kızını gören Hayriye Yılmaz, hemen kızını yakında bulunan sağlık ocağına götürdü. Anne Yılmaz iddiaya göre burada kendileri ile ilgilenilmemesi üzerine yakında bulunan bir eczaneye gitti. Eczane çalışanları küçük kızın başına pansuman yaparken, durum polis ve sağlık ekiplerine bildirildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, sokakta kucağında 4 yaşındaki kızı ile birlikte ambulans bekleyen Hayriye Yılmaz'dan konuyla ilgili bilgi almaya çalıştı. Hayriye Yılmaz, daha sonra küçük kızıyla birlikte eczaneye girerek burada beklemeye devam etti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı kıza ilk müdahaleyi yaptı. Daha sonra ambulansa konulan küçük Büşra, tedavi edilmek üzere Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayın nasıl olduğunu bilmediğini ifade eden Hayriye Yılmaz, "Ben evdeydim. Düşmüş ama nerede olmuş, nasıl olmuş bilmiyorum. Kanlar içinde eve geldi. Sağlık ocağına götürdüm ama bakmadılar. Bu kadar vicdansızlık olmaz" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel (Özel Haber) 4 Yaşındaki Kız Düşüp Başından Yaralanınca Hastanelik Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement