Bilet Satıcı Soğuktan Böyle Korunuyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bilet Satıcı Soğuktan Böyle Korunuyor

Bilet Satıcı Soğuktan Böyle Korunuyor
30.11.2015 13:30

Balıkesir’de, seyyar olarak Milli Piyango bileti satan bir vatandaş, soğuktan korunmak için mukavvalardan kendine barınak yaptı.

Balıkesir'de, seyyar olarak Milli Piyango bileti satan bir vatandaş, soğuktan korunmak için mukavvalardan kendine barınak yaptı.

Milli Piyango bileti satıcısı 68 yaşındaki Halil Adıgül, soğuktan korunmak için ilginç bir yola başvurdu. Mukavvaları keserek kendine barınak yapan Adıgül'ün sığınağı caddeden geçen vatandaşların ilgisini çekiyor. Yıldırım Mahallesi Pınar Sokağı üzerinde bilet satarak geçimini sağlayan Adıgül, havaların çok soğuduğunu belirterek, "Üşümemek için böyle bir çare buldum. Mukavvalar rüzgarı kesiyor" dedi.

Mukavva kutulardan yaptığı barınağın üstünü kapamadığını söyleyen Adıgül, bu şekilde kendini soğuktan korumaya çalıştığını ifade etti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bilet Satıcı Soğuktan Böyle Korunuyor - Son Dakika


Advertisement