Özer Özel Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Özer Özel Seçim Sonuçları

Özer Özel Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde İyi Parti Mersin Silifke belediye başkan adayı olan Özer Özel isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:23

31 Mart seçimlerinde İyi Parti Mersin Silifke belediye başkan adayı olan Özer Özel isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Mersin Silifke ilçesinde toplam 8 aday ile yarışan Özer Özel isimli İyi Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde İyi Parti Mersin Silifke adayı Özer Özel kimdir? İyi Parti Mersin Silifke adayı Özer Özel yüzde kaç oy aldı?

Özer Özel Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde İyi Parti Mersin Silifke belediye başkan adayı olarak gösterilen Özer Özel Silifke ilçesinde % 15,76 oranında oy almıştır. Silifke ilçesinde % 15,76 oranında oy olan Özer Özel adlı İyi Parti adayı toplamda 12.110 adet oy sayısına ulaştı.

Özer Özel Kimdir?

Özer Özel Seçim Sonuçları

1979'da Mersin'de doğdu. Selçuk Universitesini bitirdi. Müteahitlik yapıyor. Evli ve 2 çocuk babası.

Mersin Silifke ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Özer Özel Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement