
Kaza, Alibeyköy Karadolap Mahallesi Asmalı Caddesi'nde dün saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tülay Solgun, 34 BZ 5237 plakalı otomobiliyle çocukları Hasan ve Hüseyin'i okullarından alarak evinin önüne geldi.
ÇOCUKLARINI İNDİRDİ FACİAYI ÖNLEDİ
Çocuklarını otomobilden aşağı indiren Solgun daha sonra park etmek için manevra yaptı. Bu sırada Solgun bir anda otomatik vitesli otomobilin kontrolünü kaybetti. Yol kenarındaki yaklaşık 15 metre yükseklikteki yamaçta takla atarak düşen otomobil, bir gecekondu ile yeşil alan arasında sıkıştı. Otomobilin içinde sıkışan Solgun'un yardımına önce çevredeki vatandaşlar koştu. Daha sonra yapılan ihbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri Solgun'u sıkıştığı yerden çıkarttı. Sağlık ekipleri tarafından Eyüp Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Tülay Solgun'un hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
GERİ GİDERKEN KONTROLÜ KAYBETMİŞ
Mahalle sakinlerinden Abdullah Çaylak, "Çocukları okuldan aldıktan sonra evin önünde park etmek istemiş. Araç otomatik vitesmiş. Geri giderken kontrolü kaybetmiş ve aşağı uçmuş. Araç uçtuktan sonra çevredekiler haber verdi. Hemen yardıma koştuk. İtfaiye ekipleriyle birlikte yaralıyı aracın içinden çıkardık" diye konuştu. Evinde bilgisayar oynarken kazayı duyduğu söyleyen Onur Yıldırım, " Bir ses geldi 'Güm' diye. Dışarı baktım oğlu Hasan aşağı koşuyor Tülay abla arabanın içindeydi. Park ederken yokuştan aşağı takla atmış." dedi.
Öte yandan polis, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
Son Dakika › Güncel › Park Etmeye Çalışırken 15 Metreden Uçtu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.