Paylaşım Noktası ile Yüzleri Güldü - Son Dakika
Güncel

Paylaşım Noktası ile Yüzleri Güldü

Paylaşım Noktası ile Yüzleri Güldü

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nın hizmete soktuğu Paylaşım Noktası, Gölbaşılıların yüzünü güldürmeye devam ediyor.

15.02.2014 11:34

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nın hizmete soktuğu Paylaşım Noktası, Gölbaşılıların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Paylaşım Noktası bu kez de buzdolabı yardımı ile Gül Ailesi'nin yüreğini serinletti.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nın, imkanı olmayan vatandaşların ihtiyaçlarının bir kısmını karşılamak amacıyla hayata geçirdiği Paylaşım Noktası, umut dağıtmaya devam ediyor. Paylaşım Noktası, bu kez de 2 çocuğuyla tek göz evde yaşayan Yeter Gül'ün umudu oldu. Bir buçuk yaşındaki troid hastası kızı ve altı aylık erkek çocuğu ile tek başına yaşayan Yeter Gül'ün, buzdolabı ihtiyacı Paylaşım Noktası tarafından giderildi. Gölbaşı Belediyesi tarafından kendisine buzdolabı yardımı yapılan Yeter Gül, bu yardıma çok sevindiğini dile getirerek, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'na teşekkür etti.

BAŞKAN ODABAŞI SAHİP ÇIKTI

Eşi cezaevinde olduğu için kendisine hiç kimsenin iş vermediğini söyleyen Yeter Gül, kendisine ve iki çocuğuna Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nın sahip çıktığını söyledi. Gölbaşı Belediyesi tarafından getirilen buzdolabını görünce çok şaşıran ve mutlu olan Yeter Gül, "Buzdolabımız olmadığı için çocuklarıma meyve, sebze yediremiyordum. Belediyemizin yaptığı gıda yardımlarıyla karnımızı doyuruyorduk. Allahım Yakup Başkanımızdan razı olsun. Bizi açıkta bırakmadı. Paylaşım Noktası'ndaki görevlilere de ilgilendikleri için çok teşekkür ediyorum. Başkanımız çocuklarımın yüzünü güldürdü, ona çok teşekkür ediyorum" dedi.

"PAYLAŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

İmkanları kısıtlı olan yoksul vatandaşlara yardım etmeye devam eden Paylaşım Noktası'nı ve yaptığı yardımları değerlendiren Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı şunları söyledi:
"Paylaşım Noktası, yardıma muhtaç olan vatandaşlarımızın imdadına yetişiyor. İmkanı olan vatandaşlarımız ile ihtiyacı olan vatandaşlarımız arasında köprü olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın eksiklerini giderebildikleri Paylaşım Noktamızda görevli arkadaşlarımız, Gölbaşı'nın dört bir yanında yardıma muhtaç aileleri bulup onlara umut oluyor. Sosyal belediyeciliği benimsediğimiz Gölbaşı'mızda, Paylaşım Noktası bundan sonra da sevindirmeye devam edecek."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Paylaşım Noktası ile Yüzleri Güldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement