Perform Türkiye'de Atama - Son Dakika
Güncel

Perform Türkiye'de Atama

Perform Türkiye\'de Atama

Perform Türkiye'de Genel Müdürlük görevine Emre Uğurlu getirildi.

13.02.2013 14:01

Dünyanın önde gelen dijital spor medyası şirketleri arasında yer alan İngiltere merkezli Perform'un Türkiye Genel Müdürlüğü görevine internet sektörünün deneyimli isimlerinden Emre Uğurlu getirildi.

Dünyanın önde gelen dijital spor medyası şirketleri arasında yer alan İngiltere merkezli Perform'un Türkiye Genel Müdürlüğü görevine internet sektörünün deneyimli isimlerinden Emre Uğurlu getirildi. Uğurlu, Mackolik A.Ş.'nin yüzde 51 hissesini satın alarak Türkiye pazarına giren Perform'un Türkiye'deki yapılanmasından ve tüm faaliyetlerinin yürütülmesinden sorumlu olarak görev yapacak.

Profesyonel kariyerine 1999 yılında başlayan Emre Uğurlu, farklı sektörlerde edindiği pazarlama ve iş geliştirme tecrübesinin ardından 2006 yılında internet sektörüne, Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörü olarak Maksimum İletişim A.Ş.'ye bağlı Sporx.com'a geçti. Uğurlu, burada yürüttüğü çalışmalar ve yönettiği süreçlerle, o dönemde bir start-up olan Sporx.com'un Türkiye'nin en önemli internet gruplarından birine dönüşmesinde önemli bir rol oynadı. Perform ekibine katılmadan önce Yemeksepeti.com'da İş Geliştirme Müdürü olarak görev yapmakta olan Uğurlu, geliştirdiği ve yönettiği projelerle Yemeksepeti'nin uluslararası alanda büyümesinde rol alırken, şirketin uluslararası ofislerinin yanı sıra Türkiye'deki yeni projelerinin yönetimini de üstlendi.

Emre Uğurlu, İstanbul Erkek Lisesi'nden mezun olduktan sonra, lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü'nde, yüksek lisans eğitimini ise İstanbul Üniversitesi'nde pazarlama ve yönetim stratejilerini alanında tamamladı. Üniversitelerde dijital pazarlama ve iş geliştirme konularında seminer ve dersler veren Emre Uğurlu İngilizce, Almanca ve İtalyanca bilmektedir. Spora tutkuyla bağlı, dijital dünya ile sporu hayatının merkezine en büyük hobileri ve işi olarak koymuş olan Uğurlu, evli ve iki çocuk babasıdır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Perform Türkiye'de Atama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement