Polatlı'ya 10 Günde İkinci Şehit Ateşi Düştü - Son Dakika
Güncel

Polatlı'ya 10 Günde İkinci Şehit Ateşi Düştü

Polatlı\'ya 10 Günde İkinci Şehit Ateşi Düştü

Dha Ankara - Polatlı'ya 10 günde ikinci şehit ateşi düştü DİYARBAKIR'ın Sur İlçesi'nde teröristlerle girdiği çatışmada keskin nişancıların açtığı ateş sonucu ağır yaralanan ve bekar olan 25 yaşındaki Astsubay Çavuş Can Çalışkan, kaldırıldığı Diyarbakır Askeri Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

28.02.2016 20:07

Dha Ankara - Polatlı'ya 10 günde ikinci şehit ateşi düştü

DİYARBAKIR'ın Sur İlçesi'nde teröristlerle girdiği çatışmada keskin nişancıların açtığı ateş sonucu ağır yaralanan ve bekar olan 25 yaşındaki Astsubay Çavuş Can Çalışkan, kaldırıldığı Diyarbakır Askeri Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Şehidin ailesine acı haber, akşam saatlerinde Topçu ve Füze Okulu'nda görevli subay tarafından haber verildi. Polatlı Yenimahalle Mevlana Konutları'ndaki yeni alınan evde oturan şehidin babası Mustafa Çalışkan'la annesi Ayşe Çalışkan acı haberi alınca adeta yıkıldı. Anne Çalışkan, görevlileri görünce 'Neden geldiniz' diye sordu. Oğlunun şehit olduğunu öğrenen annenin feryatları yürekleri dağladı. Yetkililerden alınan bilgilere göre, şehit Astsubay Can Çalışkan için Ankara GATA'da askeri tören düzenlenecek. Şehit Çalışkan için ayrıca memleketi Polatlı'daki Çarşı Camii'nde öğle namazına müteakip cenaze töreni düzenlenecek. Törenin ardından şehit Astsubay Can Çalışkan, şehitliğe defnedilecek.

ŞEHİT ASTSUBAY, SOSYAL MEDYADA 'BARIŞTA OĞULLAR BABALARINI GÖMER, SAVAŞTA BABALAR OĞULLARINI' SÖZAÜNÜ PAYLAŞMIŞTI

Şehit Astsubay Can Çalışkan'ın sosyal medyadaki hesabı üzerinden yaptığı paylaşımdaki 'Barışta oğullar babalarını gömer, savaşta babalar oğullarını. Her gün takvimin üstünde farklı bir anlam yüklüyor' sözleri de dikkati çekti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polatlı'ya 10 Günde İkinci Şehit Ateşi Düştü - Son Dakika


Advertisement