Potanın Kraliçeleri'nde Tek Hedef Kupayı Kazanmak - Son Dakika
Güncel

Potanın Kraliçeleri'nde Tek Hedef Kupayı Kazanmak

Potanın Kraliçeleri\'nde Tek Hedef Kupayı Kazanmak

Potanın Kraliçeleri'nde tek hedef kupayı kazanmakTuğçe Canıtez Bizim hedefimiz büyükQuanitra Hollingsworth Oldukça zorlu bir turnuva bizi bekliyorGökçe Doğan Avantajımız taraftarımızMelis Gülcan Biz çok iyi bir takımız ve kendi oyunumuzu oynadığımız sürece bizi zorlayacak bir rakip göremiyorumFenerbahçe'nin ev sahipliği yapacağı 15-17 Nisan arası İstanbul Ülker Sports Arena'da düzenlenecek olan Euroleauge Kadınlar Dörtlü Finali öncesi Sarı Lacivertli takımın ikinci kaptanı Tuğçe Canıtez, Amerikalı pivotu Quanitra Hollingsworth, tecrübeli oyuncu Gökçe Doğan ve Melis Gülcan DHA'ya özel açıklamalarda bulundular.

14.04.2016 11:11

Potanın Kraliçeleri'nde tek hedef kupayı kazanmak

Tuğçe Canıtez Bizim hedefimiz büyük

Quanitra Hollingsworth Oldukça zorlu bir turnuva bizi bekliyor

Gökçe Doğan Avantajımız taraftarımız

Melis Gülcan Biz çok iyi bir takımız ve kendi oyunumuzu oynadığımız sürece bizi zorlayacak bir rakip göremiyorum

Fenerbahçe'nin ev sahipliği yapacağı 15-17 Nisan arası İstanbul Ülker Sports Arena'da düzenlenecek olan Euroleauge Kadınlar Dörtlü Finali öncesi Sarı Lacivertli takımın ikinci kaptanı Tuğçe Canıtez, Amerikalı pivotu Quanitra Hollingsworth, tecrübeli oyuncu Gökçe Doğan ve Melis Gülcan DHA'ya özel açıklamalarda bulundular.

BİZİM HEDEFİMİZ BÜYÜK

Sarı Lacivertli takımın ikinci kaptanı olan ve 2014 yılında Fenerbahçe ile bu turnuvada final heyecanı yaşayan Tuğçe Canıtez İstanbul'da güzel bir organizasyon bizi bekliyor dedi. Milli oyuncu Öncelikle başkanımız Aziz Yıldırım'a bu turnuvayı İstanbul'a aldığı için çok teşekkür ederiz. Güzel bir organizasyon olacak. Tüm seyircilerimizin, ailelerimizin karşısında burada sahada olacağız. İnşallah burada kupayı onların karşısında alacağız dedi.

Bizim hedefimiz büyük diyen Tuğçe Canıtez Finalde rakibimiz kim olursa olsun o maçı alıp kupayı kaldırmak istiyoruz şeklinde konuştu.

OLDUKÇA ZORLU BİR TURNUVA BİZİ BEKLİYOR

2013 yılında Ekaterinburg takımı ile Euroleauge Kadınlar da şampiyonluk kupasını kaldıran Amerikalı pivot Quanitra Hollingsworth Fenerbahçe ile de bu başarıyı tatmak istiyorum dedi.

Quanitra Hollingsworth İstanbul'da kendi sahamızda taraftarımızın önünde oynamak bizim için oldukça büyük bir şans. Bu şansı da en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz ama bakıldığında tüm takımlar eşit şansa sahip. Sahanın içinde hepimiz eşit olacağız. Umarım taraftarımızla birlikte maçlardan galip ayrılmayı başarırız şeklinde konuştu.

Euroleauge Kadınlar Dörtlü Finali'ne kalmayı başaran takımların hepsinin iyi takımlar olduğunu belirten Hollingsworth Rakiplermiz oldukça iyi takımlar. Hepimiz eşit şanslarda olacağız. Oldukça zorlu bir turnuva bizi bekliyor diye konuştu.

Nadezhda'yı geçmeleri durumunda finalde USK Prag ile eşleşmelerinin kendisi açısından daha iyi olduğunu söyleyen Amerikalı Pivot Prag'da, Ekaterinburg'da güçlü takımlar aralarından birini seçmek zor ama benim seçimim Prag yönünde olur. Ama başka birine sorarsanız da Ekaterinburg'da diyebilir bu kişisine göre değişir ifadelerini kullandı.

AVANTAJIMIZ TARAFTARIMIZ

2015 yılında Fenerbahçe'ye gelen ve takımı ile 2'inci Euroleauge Kadınlar Dörtlü Finali heyecanı yaşayacak olan tecrübeli isim Gökçe Doğan ise Avantajımız taraftarımız dedi. Gökçe Doğan Bizim bu yıl turnuvaya ev sahipliği yapmamız ve kendi taraftarımızın önünde oynayacak olmamız bizim için büyük bir avantaj. Çünkü bu salon doldurulduğu takdirde taraftarımız ile çok başarılı işler yapıyoruz. İnanılmaz bir taraftarımız var. Basketbol'da gerçekten taraftarın etkisi çok önemli, bizi destekledikleri zaman yapabileceklerimizin farkındayız. Buraya sadece Fenerbahçe taraftarını değil tüm Türk halkını davet ediyoruz. Çünkü gerçekten çok önemli bin organizasyon ve bizde ev sahipliği avantajımızı kullanarak kupayı kaldırmak istiyoruz diye konuştu.

Dörtlü Finale kalan tüm takımların kadrolarının çok iyi olduğunu belirten Gökçe Doğan Önceliğimiz Nadezhda'yı geçip finale çıkmak ondan sonrasının çok önemi yok çünkü önemli bizim nasıl oynadığımız olacak. Taraftarımız ile bütünleşip nasıl reaksiyon göstereceğimiz olacak değerlendirmesinde bulundu.

BİZ ÇOK İYİ BİR TAKIMIZ VE KENDİ OYUNUMUZU OYNADIĞIMIZ SÜRECE BİZİ ZORYACAK BİR RAKİP GÖREMİYORUM

Fenerbahçe takımının altyapısından yetişen genç oyuncu Melis Gülcan Öncelikle böyle bir organizasyonu kendi evimizde oynamak heyecan ve gurur verici.Bunun için başkanımıza ve katkısı olan herkese çok teşekkür ederiz. Çok büyük bir atmosfer olacak. Biz de çok heyecanlıyız. Kupanın favorilerinden biriyiz ve maç maç gidip bu sene bu kupaya uzanmak istiyoruz ifadelerini kullandı.

Taraftarların yaratacağı güzel atmosferin ve desteğin de önemine dikkat çeken Melis Gülcan şunları söyledi

Taraftarlarımızın desteği gerçekten çok önemli. Erkek takımımızın maçlarında burada herkes sarı tişört giyiyor umarım bizim karşılaşmalarımız da da aynı organizasyon yapılır. Biz çok iyi bir takımız ve kendi oyunumuzu oynadığımız sürece bizi zorlayacak bir rakip göremiyorum. Önemli olan bizim oyunumuzu oynanmamız

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Potanın Kraliçeleri'nde Tek Hedef Kupayı Kazanmak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement