Private Banking'le MBFWI'da İlk Kez 3d Çizim Yaptı - Son Dakika
Güncel

Private Banking'le MBFWI'da İlk Kez 3d Çizim Yaptı

Private Banking\'le MBFWI\'da İlk Kez 3d Çizim Yaptı

MBFWI'a da taşıyan Yapı Kredi Private Banking, etkinliğe özel hazırladığı "tilt brush" aktivitesi ile tüm katılımcılara heyecan verici bir deneyim yaşattı.

18.10.2016 10:32

Ziyaretçilerin, HTC Vive sanal gerçeklik gözlüğü ile dijital ortamda üç boyutlu çizimler yaptığı etkinliğe, Türkiye'nin önemli tasarımcıları da katıldı. Bahar Korçan, Hande Çokrak, Mehtap Elaidi ve Zeynep Tosun "tilt brush" ile çizimler gerçekleştirirken, her bir tilt brush seansı sonrası Fashion Talks adı verilen kısa sohbetler yapıldı.

Tasarımcıların teknolojiye bakışı

Moda ve teknolojinin konuşulduğu sohbetlerde Bahar Korçan, teknolojik gelişmelerin zanaatları gölgede bırakmaması, doğaya dönük yatırımların daha fazla olması ve organik kumaşların lüks olmaktan çıkması gerektiğini vurguladı. Zeynep Tosun ise konuşmasında kendisini tatmin edecek tasarımların teknolojik gelişme sayesinde hayata geçirilebileceğini söyledi. Moda haftasının oldukça verimli geçtiğini söyleyen Mehtap Elaidi de konseptin içeriğine göre teknolojiyi kullandığını, tilt brush için ise doğru kullanıldığı takdirde tasarımcılara büyük katkı sağlayacağını belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Private Banking'le MBFWI'da İlk Kez 3d Çizim Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement