Rakip Taksi Durağının Aracına Çarpınca Kavga Çıktı - Son Dakika
Güncel

Rakip Taksi Durağının Aracına Çarpınca Kavga Çıktı

Rakip Taksi Durağının Aracına Çarpınca Kavga Çıktı

Bolu'da bir taksi durağının sahibi Ümid Afad, kavşağa kontrolsüz giren ve daha önce aralarında husumet olduğu öğrenilen başka bir taksi durağının aracına çarptı.

09.09.2013 14:52

Bolu'da bir taksi durağının sahibi Ümid Afad, kavşağa kontrolsüz giren ve daha önce aralarında husumet olduğu öğrenilen başka bir taksi durağının aracına çarptı. İki kişinin yaralandığı kaza sonrasında çıkan kavgada Afad'ın kardeşi tekme tokat dövüldü.

Kaza, saat 11.45 sıralarında Kalıcı Konutlar mevkiinde meydana geldi. Kalıcı konutlar yönünden şehir merkezine giden Ümit Afad yönetimindeki 14 DJ 814 plakalı otomobil, kavşağa kontrolsüz giren Turgut Özcan yönetimindeki 14 T 0378 plakalı taksiye çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Ümit Afad ile yanında bulunan eşi Özlem Afad hafif yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil ambulansıyla kaldırıldıkları hastanede tedaviye alındı.

Kazanın ardından olay yerine gelen Ümit Afad'ın kardeşi Mithat Afad ile Turgut Özcan'ın yakınları arasında kavga çıktı. Kavga dövülen Mithat Afad, kafasına ve vücuduna aldığı darbelerle yaralandı. Yaralanan Mithat Afad, 112 Acil ambulansıyla kaldırıldığı Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Taksi durağı sahibi Ümid Afad'ın çarptığı taksinin ait olduğu firmayla rakip olduğu ve önceden aralarında husumet bulunduğu öğrenildi. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Mithat Afad, "Biz Bolu'da yıllardır taksi firması olarak ilimize hizmet veriyoruz. Bir süredir çarptığımız ticari taksi firmasıyla aramızda sürtüşme vardı. Bugün kardeşim, kendisine ait özel aracı ile malum taksi durağına ait bir araca çarparak kaza yapmış. Kazayı duyup ben de olay yerine gittim. Daha olayın ne olduğunu öğrenmeye çalışırken bir anda arkamdan 3-4 kişi saldırdılar. Kafama demir ya da taş gibi göremediğim sert bir cisimler vurdular ve o an bayılmışım. Biz ekmek paramızın peşindeyiz ve bu işten ekmek yiyoruz. Bize bu saldırıyı düzenleyenlerden de şikayetçiyiz" dedi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. - Bolu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Rakip Taksi Durağının Aracına Çarpınca Kavga Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement