Ramazan Etkinlikleri Başladı - Son Dakika
Güncel

Ramazan Etkinlikleri Başladı

Ramazan Etkinlikleri Başladı

Kırşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Ayı boyunca her gün devam edecek olan etkinlikler Ömer Faruk Güney Tasavvuf Konseri ile başladı.

10.07.2013 23:42

Etkinliler her gün Teravih Namazı sonrası başlayıp Cacabey Camii önü Yer Altı Çarşısı Üstü'nde gerçekleşecek.

Yoğun bir ilgi ile başlayan etkinliklere Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Belediye Meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kırşehirli vatandaşların ve dışarıdan gelen misafirlerimizin ramazan ayının güzelliğini yaşamaları için ramazan etkinliklerini gerçekleştirdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Yaşar BAHÇECİ; " Kırşehir Belediyesi olarak başlattığımız ve ramazan ayı boyunca devam edecek olan etkinliklerimiz bugün Ömer Faruk Güney Tasavvuf Konseri ile başladı. Konserimizle bütün halkımızın kulaklarının pası silindi. Ramazan Ayının Kırşehir'imizde güzel geçmesi için etkinliklerimiz Ramazan boyunca devam edecek. Etkinliklerimizin yanı sıra Meydanımızda açtığımız 30 adet geçici ahşap dükkânımız esnaflarımız tarafından kiralanarak ramazan ayı boyunca yiyecek içecek, giyim, kitap, gibi çeşitli alanlarda satış yapacaklar"

Ayrıca ramazan etkinliklerinin her gün tasavvuf konserleri, sohbet, tiyatro ve şiir dinletileri ile devam edeceğini söyleyen Başkan Bahçeci meydanda kurulan dükkanları da tek tek ziyaret etti ve esnaflarımızın Ramazanlarını tebrik ederek hayırlı işler diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ramazan Etkinlikleri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement