Rusya'ya Mavi Kar Yağdı - Son Dakika
Güncel

Rusya'ya Mavi Kar Yağdı

2013'te göktaşı düşen Rusya'nın Çelyabinsk kentine mavi kar yağdı. Kent sakinleri karın zehirli olduğundan şüpheleniyor.

13.02.2015 17:56  Güncelleme: 17:57

Rusya'nın Çelyabinsk kenti sakinleri, sabah uyandıklarında her yerin mavi karla kaplandığını görünce büyük şaşkınlık yaşadı. 2013'te göktaşı düşen kentin sakinlerinin, karın zehirli maddeler içermesinden endişe duyduğu bildirildi.

BOĞAZ AĞRISINA NEDEN OLDU

Russia Today'de yer alan habere göre, kara dokunan kişilerde bir süre sonra boğaz ağrısının başlaması kentte panik yarattı. Yerel medyada ise mavi rengin nedeninin, yakınlardaki bir boya fabrikasında yaşanan sızıntı olduğu belirtildi.

"BOYA SAĞLIĞA ZARARLI DEĞİL"

LifeNews'a konuşan Viteks adlı firmanın yetkilileri, boyanın sağlığa zararlı olmadığını ve bölge sakinlerinin panik yaşamaması gerektiğini söyledi.Telefact'tan Alexandra Artamonova, dün bölgeden yaptığı yayında, hükümetin şikayetlere herhangi bir geri dönüş yapmadığını ifade etmişti.

"BİRAZ PANİK YAPTIK"

Russia Today'e konuşan bölge sakini Dmitry Kudryonok, "Bugün güneş doğduğunda, herkes mavi çatıları, mavi otoparkları gördü. Biraz panik yaptık" dedi.

Rusya\'ya Mavi Kar Yağdı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Rusya'ya Mavi Kar Yağdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • ruz kızı karolin: kürt erkekleri çok yakışıklı ve çok cesur. kuma olmaya bile razıyımdır. 22 27 Yanıtla
  • KÜRT : Kızlar kürtlere Qurban olsın ;) 10 15 Yanıtla
  • ictenmi söylemiştinn?: birisi banaa mavi kar yağdığında seninlee evlenirim demiştiii. cok mu içten söyledii acaba. 19 2 Yanıtla
  • Gurur: Yaa Allah isterse onun için hiçbirşey zor değil nasıl tutuştunuz işte böyle bir gündede kıyametiniz kopacak 16 3 Yanıtla
  • *türkiye*: :) ewet içten söylemiş :) 3 5 Yanıtla
  • Nadia: Farketmez Turk-Kurt-Russia, sen verecek mi bana 100 dolllarr, biraber dujj. 3 1 Yanıtla
  • METiN okumaz YAZAR: Kendileri boyamislardir. 0 1 Yanıtla
  • ZEHİRLİ: RUSYA ÖYLE BİR KAFİR Kİ, KENDİ HALKINI BİLE ÖLDÜREBİLECEK GÖZÜ KARA LİDERLER VARDIR BAŞLARINDA, HEM ÖYLE LİDERLER Kİ, ANNESİNİ BABASINI BİLE HİÇ TEREDDÜT ETMEDEN KESEFCEK KADAR AHİN VE GÖZÜ DÖNMÜŞ KAFRLERDİR. 0 1 Yanıtla
  • miharbi: :) bilimsel bir gerçektir bu eminim. . . 0 0 Yanıtla

Advertisement