Sabri Özel Sonbahar Renkleriyle Ofis Şıklığınızı Tamamlıyor - Son Dakika
Güncel

Sabri Özel Sonbahar Renkleriyle Ofis Şıklığınızı Tamamlıyor

Sabri Özel Sonbahar Renkleriyle Ofis Şıklığınızı Tamamlıyor

Sabri Özel, 2013 – 2014 sonbahar kış koleksiyonuyla ofis şıklığını tamamlamak isteyenlere hitap ediyor.

14.09.2013 10:33

Özgün moda anlayışı ve tasarım çizgileriyle moda severlerin yakından takip ettiği Sabri Özel, 2013 – 2014 sonbahar kış koleksiyonuyla ofis şıklığını tamamlamak isteyenlere hitap ediyor. Farklı yaka formları, şerit detaylı gömlekleri ve renk kombinasyonlarıyla dikkat çeken Sabri Özel yeni sezon kadın ve erkek modelleri, farklı beğenilerin gözdesi oluyor.

İş kadınları, farklı renk kombinasyonlarıyla ofis stillerini keşfediyor

Sabri Özel 2013 – 2014 sonbahar kış koleksiyonunda yer alan kadın elbiseleri ve trikolar, iş hayatına stiliyle kendinden emin bir giriş yapmak isteyenlere zengin renk seçenekleri sunuyor. Hardal - siyah, kahverengi - siyah, siyah - su yeşili renk kombinasyonlarından oluşan Sabri Özel yeni sezon diz üstü elbiseleriyle iş kadınları kendilerini her an özel hissedecek.

Su yeşili ve hardal düz renkleriyle sadeliğini gözler önüne seren Sabri Özel 2013 sonbahar kış koleksiyonunda yer alan bluzlar, önden yırtmaçlı ve siyah trikolarla mükemmel bir bütünlük sağlıyor.

İş hayatına stiliyle damgasını vurmak isteyen erkekler de bu sezon Sabri Özel'de

Mavi ve gri renklerle detaylandırılmış şeritleriyle öne çıkan Sabri Özel yeni sezon erkek gömlekleri, sonbahar modasını iş hayatına yansıtmak isteyenleri bekliyor. Kahverengi, siyah, mavi renklerinde trikolarıyla sonbaharı karşılayan Sabri Özel, iş adamlarının stillerini yeniden keşfetmelerine imkan veriyor.

Sabri Özel 2013 - 2014 sonbahar kış koleksiyonu; iş adamlarının vazgeçilmezleri arasında yer alan klasik takım elbiselerinin yanı sıra, bedeni saran slim fit takımlarıyla da dikkat çekiyor. Koyu lacivert, gri ve beyaz çizgili slim fit ceketleriyle sonbahar şıklığını iş adamlarının beğenisine sunan Sabri Özel ile siz de bu sezon stilinizi mükemmel bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sabri Özel Sonbahar Renkleriyle Ofis Şıklığınızı Tamamlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement