Safranbolu Cumhuriyet Kutlamaları Kortej Yürüyüşüyle Başladı - Son Dakika
Güncel

Safranbolu Cumhuriyet Kutlamaları Kortej Yürüyüşüyle Başladı

Safranbolu Cumhuriyet Kutlamaları Kortej Yürüyüşüyle Başladı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Törenleri Aslanlar Mevkiinden Başlayan ve Muhteşem Bir Kalabalıkla Başladı Kortej Yürüyüşü İle Başladı.

29.10.2013 11:12

Tören Aslanlar ile Misak-ı Milli Meydanı güzergâhında gerçekleştirilen ve yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı Cumhuriyet Yürüyüşü ile başladı. Kaymakam Murat Bulacak, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Cihan Ulukaya ve Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

Misak-ı Milli Meydanı'nda yapılan törenin ardından Safranbolu Belediyesi ve Safranbolu Kent Konseyi tarafından Safranbolu Türk Hava Kurumu'nda " Cumhuriyet Öncesi ve Sonrasında Safranbolu'da Kadın" fotoğraf sergisi açıldı. Serginin açılışına; Kaymakam Murat Bulacak, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Cihan Ulukaya, Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Cumhuriyet Savcısı Zeliha Dereli ve davetliler katıldı. Kaymakam Murat Bulacak, serginin hayırlı olması temennisinde bulunarak, " Kadınlarımızın hayata asılması, ülkemize ve milletimize katkı vermesi, Safranbolu'da bunun çok güzel bir örneği. Bu serginin açılmasında emeği geçen Kent Konseyimize, hanım efendilere, belediyemize ve tüm emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum " dedi.

Davetliler sergiyi gezdikten sora program sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Safranbolu Cumhuriyet Kutlamaları Kortej Yürüyüşüyle Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement