Safranbolu'da Eğitim Öğretim Yılı Görkemli Törenlerle Başladı - Son Dakika
Güncel

Safranbolu'da Eğitim Öğretim Yılı Görkemli Törenlerle Başladı

Safranbolu\'da Eğitim Öğretim Yılı Görkemli Törenlerle Başladı

2013 – 2014 Eğitim Öğretim yılı tüm yurtta çeşitli etkinlerle başlarken, Safranbolu'da da okulların açılışının ilk gününde Atatürk Anıtına çelenk sunumu ve Altın Safran İlköğretim okulunda öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler yer aldı.

20.09.2013 14:22

Safranbolu'da da okulların açılışının ilk gününde Atatürk Anıtına çelenk sunumu yapıldı ve Altın Safran İlköğretim Okulu gösteriler yaptı. Günün ilk programı Misak-ı Milli Meydanında yapıldı. Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, İlçe Emniyet Müdürü Erol Beşe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aslan Derin, çok sayıda veli, öğrenciler ve basın mensuplarının da katıldığı törenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Aslan Derin tarafından anıta çelenk sunumu, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

Minik öğrencilerin folklor gösterileri ile son bulan Misak-ı Millideki törenin ardından protokol Altın Safran İlköğretim Okuluna geçti.

Burada bir konuşma yapan Aslan Derin, öğrencilere ve öğretmenlere başarılar dilerken, " Safranbolu'muzun eğitimdeki başarısı ile yine bu yıl adından yine söz ettirecektir. Sizlere güveniyor, yeni eğitim öğretim yılının hepinize başarı dolu günler getirmesini diliyorum " dedi.

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy ise " Safranbolu eğitimde son yıllarda çok büyük ataklar yaptı. Bu nedenle tüm öğrencilerimiz ile gurur duyuyorum. Yeni bir eğitim öğretim yılına giriyoruz. İnanıyorum ki bu dönemde de Safranbolu'muzda başarılı bir dönem geçireceğiz. Bu vesile ile öncelikle silerin üzerinizde büyük emekleri olan öğretmenlerimize ve sizlere başarılar, 2013 – 2014 eğitim öğretim döneminin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum " dedi.

Programda son olarak Kaymakam Bulacak söz aldı. Bulacak öğretmen, veli ve öğrencilere başarılar dilerken, öğrencilere derslerinde başarılı olmanın sırrının çok çalışmak olduğunu hatırlatırken, trafik kurallarına mutlaka uyulması gerekliliğine dikkat çekti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Safranbolu'da Eğitim Öğretim Yılı Görkemli Törenlerle Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement