Sağlık Çalışanları Trabzon'da Doktor Arslan İçin Eylem Yaptı - Son Dakika
Güncel

Sağlık Çalışanları Trabzon'da Doktor Arslan İçin Eylem Yaptı

Sağlık Çalışanları Trabzon\'da Doktor Arslan İçin Eylem Yaptı

Trabzon'daki sağlık çalışanları, Doktor Ersin Aslan'ın Gaziantep'te bir hasta yakını tarafından bıçaklanarak öldürülmesini protesto amacıyla yürüyüş yaptı.

20.04.2012 19:17

Trabzon'daki sağlık çalışanları, Doktor Ersin Aslan'ın Gaziantep'te bir hasta yakını tarafından bıçaklanarak öldürülmesini protesto amacıyla yürüyüş yaptı.

Tabipler Odası Trabzon Şubesi'nce organize edilen protesto eylemin kapsamında Trabzon Valiliği önünde toplanan sağlık çalışanları, Atatürk Alanı'na kadar yürüdü. Dr. Ersin Arslan'ın fotoğrafları ile 'Hekime ve sağlık çalışanlarına şiddete hayır', 'Acımız büyük ve sonsuz', 'Hizmet et kurşun bıçak ye' ve 'Dr. Ersin Aslan görev şehididir' yazılı dövizler taşıyan sağlık mensuplarına küçük bir çocuğun da 'Doktora şiddete hayır' yazılı kağıtla katılması dikkat çekti. Atatürk anıtı önünde toplanan grup adına konuşan Trabzon Tabipler Odası Başkanı Yakup Aslan, sağlıkta şiddet yasasının çıkmasında geç kalındığını belirterek, "Artık ne bekliyoruz? Sıkıntılarımız çok, derdimiz çok. Hakkımızın teslim edilmesini istiyoruz. Bizim moralimiz yoksa insana pozitif enerji veremeyiz. Gerekli güvenlik önlemleri artık alınmalı. Bu gidişle ne doktor, hem hemşire, ne de sağlık çalışanı bulunamayacak. Bizim derdimiz can derdimizdir. Siyasetle bir derdimiz yok. Biz varsak halk var, halk varsa da biz varız. Bizi halka düşman göstermesinler. İnşallah böyle şeyler bir daha yaşanmaz" dedi.

Grup bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından dağıldı.

OŞ,FT(TM/RT) - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sağlık Çalışanları Trabzon'da Doktor Arslan İçin Eylem Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement