Manisa'da Sağlıkçılar Şiddete Karşı Eylem Yaptı - Son Dakika
Güncel

Manisa'da Sağlıkçılar Şiddete Karşı Eylem Yaptı

Sağlık Sen Manisa Şubesi üyeleri, Manisa Devlet Hastanesi Acil Servisinde görevli sağlık personelinin darp edildikleri iddiasıyla eylem yaptı.

20.01.2015 16:43  Güncelleme: 17:58

Manisa Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde 16 Ocak Cuma günü görevli sağlık personeli Mehmet Ezer ve Halil Dönmez'in 4 kişi tarafından darp edildiği iddiasıyla hastane bahçesinde toplanan Sağlık Sen Manisa Şubesi üyeleri, sağlık çalışanlarına karşı şiddet eylemlerini protesto etti. Sağlık Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa İrgat, yaptığı basın açıklamasında, Manisa Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne 16 Ocak gecesi gelen 4 kişinin sağlık çalışanları Ezer ve Dönmez'i darp ettiklerini ileri sürdü.

Yapılan bu saldırının cezasız kalmamasını istediklerini ifade eden İrgat, şunları kaydetti: "Gecesini gündüzüne katıp çalışan, hizmet veren fedakar sağlık çalışanlarının takdir edilecekleri yerde şiddete maruz kalmaktadır. Şiddetin önüne geçmek için caydırıcı tedbirlerin alınması gerekmektedir. Şiddet uygulayanların medya yoluyla teşhir edilmesi, hukuksal cezai işlem yapılması ve bu kişilerin belirli bir süreyle sağlık hizmetlerinden paralı faydalanması gibi önlemler caydırıcı olacaktır. Bu konuda kamuoyu daha duyarlı olmalı, yetkililer de polisiyle ve adli tedbirler başta olmak üzere gerekeni yapmalıdır."

Manisa\'da Sağlıkçılar Şiddete Karşı Eylem Yaptı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Manisa'da Sağlıkçılar Şiddete Karşı Eylem Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement