Sakarya - Yeniakit ve Yeni Şafak Gazeteleri Bürolarına Taşlı Saldırı - Son Dakika
Güncel

Sakarya - Yeniakit ve Yeni Şafak Gazeteleri Bürolarına Taşlı Saldırı

Sakarya - Yeniakit ve Yeni Şafak Gazeteleri Bürolarına Taşlı Saldırı

Yeniakit ve Yeni Şafak gazeteleri bürolarına taşlı saldırı ADAPAZARI'nda Yeni Akit ve Yeni Şafak Gazetelerinin bürolarına kimliği meçhul kişiler tarafından dün gece taşlı saldırıda bulunuldu.

15.01.2015 18:39

Yeniakit ve Yeni Şafak gazeteleri bürolarına taşlı saldırı

ADAPAZARI'nda Yeni Akit ve Yeni Şafak Gazetelerinin bürolarına kimliği meçhul kişiler tarafından dün gece taşlı saldırıda bulunuldu. Saldırıyı Sakarya Gazeteciler Cemiyeti kınadı.

Alınan bilgilere göre Adapazarı Dar Sokakta bir pasajda bulunan iki gazetenin bürosuna belirsiz saatte gelen meçhul kişiler taşla büronun camlarını kırdıktan sonra kaçtı. Sabah olay büro çalışanlarının polise başvurması üzerine ortaya çıkarken olay sonrası Sakarya Emniyet Müdürlüğü şüphelilerin yakalanması için bölgede bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Sakarya Yeni Akit ve Yeni Şafak Gazetesi temsilcisi Dursun Yıldız olay sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada saldırıda sırasında büroda kimsenin olmadığını belirterek "Kimin yaptığıyla ilgili bir şey bilmiyoruz. 13 senedir pasajdayız, kimseyle husumetimiz yok. Saldırının Şahsi bir şey olabileceğini düşünmüyorum" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sakarya - Yeniakit ve Yeni Şafak Gazeteleri Bürolarına Taşlı Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement