Sakarya Yenikent Derneği'nden Başkan Toçoğlu'na Teşekkür - Son Dakika
Güncel

Sakarya Yenikent Derneği'nden Başkan Toçoğlu'na Teşekkür

Sakarya Yenikent Derneği\'nden Başkan Toçoğlu\'na Teşekkür

Yenikent Derneği, kalıcı işyerleri Meslek Yüksek Okulu ve yurt olarak kullanılması ile ilgili biraraya geldi.

27.12.2013 08:34

Önceki akşam Fikri Arslan Başkanlığı'nda Yenikent Park'ta biraraya gelen Sakarya Yenikent Derneği üyeleri; "İnşallah, kalıcı işyerleri Meslek Yüksek Okulu ve yurt olarak kullanılacak" diyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'na teşekkür etti.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun, 1999 Marmara Depremi'nin ardından Yenikent Bölgesi'nde inşa edilen 863 kalıcı işyerlerinin Büyükşehir Belediyesi'ne devri ile ilgili yaptığı açıklamasında "Yenikent Bölgesi'ndeki işyerlerinin değerlendirilmesi için gerekli çalışmaları başlattık. İnşallah, kalıcı işyerleri Meslek Yüksek Okulu ve yurt olarak kullanılacak" sözü üzerine, Sakarya Yenikent Derneği üyeleri biraraya geldi. Fikri Arslan Başkanlığı'nda Yenikent Park'ta biraraya gelen ve aralarında Camili Mahallesi Muhtarı Yunus Özçelik, Yenikent Derneği Genel Sekreteri Yaşar Kocaosmanoğlu, Emekli Öğretmen Fikri Tanrıöver, Gazeteci Mustafa Erkaya, Zeynep Güner, Zeki Kasapoğlu, Altan Salihoğlu, Orhan Büyü, Enis Yılmaz, Erdal Koç, Zeki Binici, Ali Yaşar Aydeniz, Hasan Eryiğit ve Atilla Vardar'ın da bulunduğu toplantıda Başkan Toçoğlu'na teşekkür geldi.

Bu işin de takipçisiyiz

Devri gerçekleştirilen işyerleri ile ilgili olarak Sakarya Üniversitesi ile görüşmelerin yapıldığını belirten Başkan Zeki Toçoğlu'nun "Rektörümüz Sayın Muzaffer Elmas ile Yenikent Bölgesi'nde inşa edilen ve kullanılmayan 863 adet işyerinin bir kısmına Meslek Yüksek Okulu yapılması için görüşmeler gerçekleştirdik. Uzun zamandır bu konu ile ilgili çalışmalar yürütüyorduk. Rektörümüz de bu konuda gereken çalışmayı yaptı. Kalıcı işyerlerinin bir kısmının SAÜ Meslek Yüksek Okulu'na dönüştürülmesi konusunda mutabakat sağladık." şeklindeki açıklamasına teşekkür eden Sakarya Yenikent Derneği Başkanı Fikri Arslan ve Yönetim Kurulu üyeleri; "Yenikent'e yapılan tüm hizmetler için Başta Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu olmak üzere emeği geçen herkeze teşekkür ediyoruz. Biz Yenikent Derneği olarak, bu işin de takipçisi olacağız" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sakarya Yenikent Derneği'nden Başkan Toçoğlu'na Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement