Şampiyon Tenisçiler Askf'yi Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Şampiyon Tenisçiler Askf'yi Ziyaret Etti

Şampiyon Tenisçiler Askf\'yi Ziyaret Etti

Ağrılı minik Tenisçiler Mehmet Semih Aslan ve Habib Anak, Antrenörleri Fırat Balkis ile birlikte Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'yi ziyaret ettiler.

16.01.2015 14:40  Güncelleme: 14:41

ASKF Başkanı Erkan Kösedağ, ASKF Başkan Yardımcısı Abdullah Atilla, ASKF Onur Kurulu Başkanı Mustafa Şimşek ve AKET Başkanı Serdar Yıldız'ın da yer aldığı görüşmede Tenis Sporunun gelişimi konuşuldu.

ASKF Başkanı Erkan Kösedağ"Öncelikle sporcularımızı tebrik ediyorum. Bir turnuvada seri başı olarak yer alan ve finalde karşı karşıya gelen iki Ağrılı sporcumuz, bizleri gelecek adına umutlandırıyor. Tabi ki bu başarı tesadüf değil. Uzun süren bir çabanın eseri. Bu başarıda eski Tenis Kulübü Başkanı Kasım Kaya'nın emeği olduğu kadar en büyük emek kesinlikle antrenör arkadaşımız Fırat Balkis'in. İnşallah çocuklarımız 12 yaşına geldiğinde milli formayı giyerek bu emeğin karşılığını alacaklar" dedi.

Cengiz Durmuş'un Federayon Başkanlığının Ağrı için önemli olduğunu söyleyen Kösedağ" Tenis Federasyonu'nun Ocak ayı sonunda yapacağı genel kurulda Ağrılı hemşehrimiz Cengiz Durmuş muhtemelen tek adayla Tenis Federasyonu'nun başına geçecek. Bu bizler için çok önemli bir gelişme. Bir hemşehrimizin sporun branşlarının başına geçmesi sevindirici ve bir o kadar gurur verici bir olay. Kendisine şimdiden başarılar diliyorum." dedi.

Tenis İl Temsilcili Fırat Balkis ise kapalı bir tenis kortu ihtiyacının olduğunu söyleyerek" İlimizde soğuk hava şartları sebebi ile kapalı bir korta daha ihtiyaç var." dedi.

Ziyaret sonunda ASKF tarafından sporculara eşofman hediye edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şampiyon Tenisçiler Askf'yi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement