Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu: "3-1'de Her Şey Bitti Sandım" - Son Dakika
Güncel

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu: "3-1'de Her Şey Bitti Sandım"

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu: "3-1\'de Her Şey Bitti Sandım"

Ptt 1'inci Ligi takımı Samsunspor'un Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, "Bucaspor maçında skor, 3-1 olduğunda biran her şeyim bittiğini düşündüm" dedi.

11.05.2015 14:37

Ptt 1'inci Ligi takımı Samsunspor'un Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, "Bucaspor maçında skor, 3-1 olduğunda biran her şeyim bittiğini düşündüm" dedi.

Rakiplerinin kümede kalma uğraşı verdiğini ve bu nedenle de ilk 45 dakikada çok dirençli bir oyun ortaya koyduklarını belirten Metin Ateş, şöyle konuştu:

"Maça hızlı başladık. Kaptanımızın golü ile 1-0 öne geçtik ancak peşpeşe kalemizde gördüğümüz gollerle 3-1 geriye düştük. Bir an, kulübede her şeyin bittiğini, play off umudumuzun artık kalmadığını düşündüm. Fakat ilk yarının son dakikasında gelen gol umutlarımızı yeniden canlandırdı. Devre arasında da teknik heyet, soyunma odasında çok güzel bir konuşma yaptı. Devamında da 2'nci yarı gerçek kalitemizi sahaya yansıtıp mücadeleyi 5-3 kazandık. Bu galibiyette emeği geçen teknik heyetimizi, oyuncularımızı ve büyük taraftarımızı yürekten kutluyorum."

Önlerinde çok önemli bir Altınordu karşılaşması olduğunu dile getiren Metin Ateş, şöyle devam etti:

"Rakibimiz üst üste aldığı 8 galibiyetle bir anda play off hesapları yapmaya başladı.

Bu nedenle hafta sonu oynayacağımız maç hem bizim, hem de rakibimiz için telafisi olmayan bir hal aldı. Şartlar ne olursa olsun İzmir deplasmanında oynayacağımız maçtan galip gelerek hedefe bir adım daha yaklaşacağımıza inanıyorum. Ancak Altınordu maçında da taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. İzmir'de bu zamana kadar oynadığımız maçlarda özellikle İstanbul ve Bursa başta olmak üzere birçok çevre ilden organizasyonlarla taraftarlarımız tribündeki yerlerini aldı. İnşallah hafta sonu yine aynı şekilde taraftarlarımızı yanımızda görebiliriz." - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu: '3-1'de Her Şey Bitti Sandım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement