Sanal Fuar Türk Öğrencilerle Buluşuyor - Son Dakika
Güncel

Sanal Fuar Türk Öğrencilerle Buluşuyor

Sanal Fuar Türk Öğrencilerle Buluşuyor

Birleşik Krallık'ta eğitimin kapısını aralayan sanal Fuar Türk öğrencilerle buluşuyor

18.01.2013 11:41

IDP Education, Ocak ayında düzenlediği en kapsamlı sanal fuarda Birleşik Krallık'taki 30'u aşkın eğitim kurumunu öğrenci ve velilerle buluşturuyor.

IDP'nin düzenlediği ve Birleşik Krallık okullarının katılacağı bu sanal fuara evlerden de online katılmak mümkün. Bu fuar sayesinde öğrenci ve veliler, okulların eğitim programları ve dersler hakkında okul temsilcileri ile görüşme imkanına sahip oluyor. The University of Sussex, University of Southampton, University of Birmingham, The University of Aberdeen and University of Dundee sanal fuarda sizlerle canlı olarak görüşecek okulların sadece birkaçı.

IDP Education'in CEO'su Andrew Thompson, ''Sanal Fuar'ın'' dünya çapında düzenlenen eğitim fuarlarının etki ve başarısını arttıracağının altını çizdi. Andrew Thompson, dünyaca tanınan kaliteli eğitim kurumları sayesinde ve mezun olduğunda öğrenciye kattıklarıyla Birleşik Krallık okullarının için en doğru seçeneklerden biri olduğunu belirtti.

Thompson şöyle devam etti: ''Birleşik Krallık Okulları ile düzenlediğimiz Sanal Fuar sayesinde öğrenci ve veliler, uluslararası eğitimde dünyanın en çok tercih edilen okulları hakkında bilinçli seçim yapabilecek ve IDP Education'ın sunduğu öğrenci yerleştirme servisi hakkında ayrıntılı bilgi edinebilecek. Düzenlediğimiz bu sanal fuar sayesinde büyük şehirler dışında yaşayan ve yurtdışı eğitim konusunda sınırlı bilgiye erişebilen öğrenci ve ailelere de ulaşabileceğiz. Eğitim kurumlarını ve konunun uzmanlarını öğrenci ve aileleriyle buluşturuyoruz.''

IDP Education tarafından 2012 yılında yapılan araştırmaya göre yurtdışında eğitim almayı planlayan öğrencilerin dörtte üçü öncelikle gitmek istedikleri ülkeyi belirliyor ve ardından okulu seçiyor.

Times Higer Education'ın hazırladığı dünyanın en iyi üniversiteleri listesinde Birleşik Krallık'taki 10 eğitim kurumu ilk 100 arasında yer alıyor.

Sanal Fuar'a katılan her bir eğitim kurumunun kendine özgü imkanları, kabul koşulları ve özellikleri var. Fuar esnasında aynı zamanda bu okullarda eğitim alan öğrencilerin okul hakkında görüş bildirdikleri videolar izlenebiliyor ve gelecek hedefleri öğrenilebiliyor.

Fuar katılımcıları okullarla yapacakları görüşmenin ardından IDP Education'ın uzman akademik danışmanları ile eğitim hedeflerini belirleyip izleyecekleri yolu çizebilecek.

Sanal Fuar 29 – 31 Ocak 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek. Katılım ücretsiz olup, gerekli bilgiye www.ukvirtualfair.com linkinden ulaşılabilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sanal Fuar Türk Öğrencilerle Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement