Sandoz'da Sağlıklı Bir Hafta… - Son Dakika
Güncel

Sandoz'da Sağlıklı Bir Hafta…

Sandoz\'da Sağlıklı Bir Hafta…

Sandoz çalışanları daha çok hareket etti, sağlıklı yaşamın tüyolarını öğrendi

14.10.2015 09:05  Güncelleme: 09:06

Sandoz İlaç, sağlıklı yaşam konusunda çalışanlarını bilinçlendirmek ve harekete geçirmek amacıyla 5-9 Ekim haftasını sağlıklı yaşam haftası ilan etti. Hafta boyunca "Harekete geç, öğren, seç ve yönet" başlıkları altında düzenlenen etkinliklerde, tüm çalışanlara asansör yerine merdivenlerin kullanılması teşvik edilirken; nefes teknikleri uygulaması ve sağlıklı beslenme gibi konularda seminerler verildi, uygulamalar yapıldı.

Çalışanlarının sağlığını korumayı ve sürdürmeyi en önemli önceliklerinden biri olarak kabul eden Sandoz İlaç, "Sağlıklı Yaşam Haftası" kapsamında, keyifli aktiviteler düzenledi.

5 gün boyunca "Harekete geç, öğren, seç ve yönet" başlıkları altında düzenlenen etkinliklerde Sandoz çalışanlarının daha çok hareket etmeleri için belli saatlerde sadece merdiven kullanmaları çağrısı yapıldı.

Etkinlik kapsamında sağlıklı beslenme, nefes alma teknikleri, kan ve hücre bağışı, otizm farkındalık konularında seminerler düzenlendi. "Sağlıklı İnsan, Sağlıklı Çevre" teması ile gerçekleşen, Sandoz çalışanları sağlık kontrollerinin de yapıldığı haftada, "Nintendo ile eğlenerek spor yapalım" etkinliğinde hem spor yaptılar, hem de eğlenceli saatler geçirdiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sandoz'da Sağlıklı Bir Hafta… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement