Savcılık, 2 Aylık Bebeğin Aşıdan Sonra Öldüğü İddiası Üzerine Soruşturma Başlattı - Son Dakika
Güncel

Savcılık, 2 Aylık Bebeğin Aşıdan Sonra Öldüğü İddiası Üzerine Soruşturma Başlattı

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde 2 aylık bebeğin, aşı yapıldıktan sonra fenalaşarak hayatını kaybettiği iddia edildi. Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

05.12.2018 13:40  Güncelleme: 14:30

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde 2 aylık bebeğin, aşı yapıldıktan sonra fenalaşarak hayatını kaybettiği iddia edildi. Gece saatlerinde rahatsızlanan bebek, yakınları tarafından götürüldüğü aynı hastanede müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

2 AYLIK BEBEĞİ HASTANEYE GÖTÜRDÜ

İddiaya göre, Selçuklu Mahallesi'nde yaşayan Özkan çifti, 2 aylık bebekleri Emine Özkan'ı dün akşam saatlerinde aşı yapılması için Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü.

Savcılık, 2 Aylık Bebeğin Aşıdan Sonra Öldüğü İddiası Üzerine Soruşturma Başlattı

2 BACAĞI VE SAĞ KOLUNDAN AŞI YAPILACAK

Burada 2 bacağı ve sağ kolundan aşı yapılan Emine bebek, daha sonra ailesi tarafından evine götürüldü.

RAHATSIZLANAN BEBEK KURTARILAMADI

Gece saatlerinde rahatsızlanan bebek, yakınları tarafından götürüldüğü aynı hastanede müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

CENAZE TOPRAĞA VERİLDİ

Otopsinin ardından yakınlarına teslim edilen bebeğin cenazesi, kent merkezindeki Yeni Aile Mezarlığında toprağa verildi.

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Savcılık, 2 Aylık Bebeğin Aşıdan Sonra Öldüğü İddiası Üzerine Soruşturma Başlattı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Savcılık, 2 Aylık Bebeğin Aşıdan Sonra Öldüğü İddiası Üzerine Soruşturma Başlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Esrs: Yaptirmayin asi kesinlikle her hastaliga davet cocuklarda iste risk 2 11 Yanıtla
  • X: Yıl 2019 olmuş hala aşı yapanlar ve savunanlar var.. Vicdan sahibi ve işin ehli her doktor bilir ki aşı bir ticari faaliyettir tıpkı ilaçlar gibi.. Bu işin piri amerikada bununla alakalı birçok film belgesel yapıldı ama nafile, araştırmak okumak ne haddine bizim milletimizin... Sağlık bakanlığı denen bir kurum var türkiyenin en güvenilmez kurumlarının başında gelen adalet, eğitim, sağlık) hiç bir denetleme kontrol yapmadan batı ne dediyse doğrudur mantığıyla yavrularımızı denek olarak kullanmaktalar.. Aşı ve diğer zımbırtıların hiç biri fayda vermez 3 8 Yanıtla
    Y: Senin ve senin gibilerin aşı kullanmasi israftir.israf biliyorsun haramdir.yani aşı sana haramdir, sen hacamat yaptir, olmazsa baytarlar var ona git ama numara alarak git.kaynak yapma. 0 1
  • UYAN UYAN: Prof dr Dre aynen size katiliyorum her sözünüze inanmayan veya tiye alan okurlar OTIZME ÇARE var diye bir kitap var alin ve okuyun iki doktor birlikte calişma yapmişlar ben okudum amiglaman siyah dis dolgusundan kullanilan aşilara kadar herseyi anlatiyor 1966 yilinda ABD başlatilan yeşil akim projesinden sonra hersey alt üst oldu ve bize ilk GDO ne zaman geldi 1955 yilinda ABDden alindi ve 500 yakin vatandaşimiz öldü bu bugdaydan yiyenler bu kitaptan alinti yazdigim uyanin daha uyumaya devam etmeyin 0 0 Yanıtla

Advertisement