Şanlıurfa'da Hırsızlık Olayları - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'da Hırsızlık Olayları

Şanlıurfa\'da Hırsızlık Olayları

Şanlıurfa'da yaşanan hırsızlık olaylarında, cep telefonu, bilgisayar, motosiklet, para, araç ruhsatu gibi birçok eşya çalındı.

13.02.2013 08:43  Güncelleme: 09:08

Şanlıurfa il merkezinde, 2 gün içerisinde yaşanan hırsızlık olaylarında; cep telefonu, bilgisayar, motosiklet, para, araç ruhsatı, banka kartları, elektrik sayacı, kablo, monitör, dizüstü bilgisayar, mutfak eşyaları ve elektrik kablosu çalındı.

İlk olay, Selahaddin Eyyübi Mahallesi'nde meydana geldi. Bir evden dizüstü bilgisayar çalınırken, İmam Bakır Mahallesi'nde bir çocuk, bir iş yerinde çalışan işçilerin cep telefonlarını çalarken yakalandı. Akşemsettin Mahallesi'nde de 28 yaşındaki C.T.'ye ait motosiklet, park halindeyken çalındı. Yakubiye Mahallesi'nde M.T.'ye ait 63 … 320 plakalı aracın camı kırılarak, dizüstü bilgisayarı ve cep telefonu çalındı. Kadıoğlu Mahallesi'nde ise bir eve giren hırsızlar, 400 TL para ile cep telefonu çaldı.

Onikiler Mahallesi'nde E.K.'ye ait 63..073 plakalı araçtan 265 TL para, araba ruhsatı ve banka kartları, 12 yaşındaki M.E. tarafından çalındı. M.E., güven timleri tarafından çaldığı malzemelerle birlikte yakalandı. Yine Onikiler Mahallesi'nde bir iş yerinden 2 adet dinamo, 3 elektrik sayacı ve 250 metre kablo çalındı. Ahmet Yesevi Mahallesi'nde, bir evde 4 adet monitör ile 1 adet bilgisayar kasası çalındı. Topdağı Mahallesi'nde de, DEDAŞ'a ait 20 metre kablo çalındı. En ilginç hırsızlık olayı ise, Yavuz Selim Mahallesi'nde yaşandı. H.T. adlı yaşlı kadının evine giren hırsızlar, evden mutfak malzemeleri ile bin TL para çaldı.

Emniyet güçleri, hırsızlık olaylarıyla ilgili soruşturma başlattı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'da Hırsızlık Olayları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement