Şanlıurfa'da KOM Şube Müdürü Değişti - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'da KOM Şube Müdürü Değişti

Şanlıurfa\'da KOM Şube Müdürü Değişti

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü'nde görev değişikliğine gidildi.

04.01.2014 10:42  Güncelleme: 10:54

17 Aralık sonrası Emniyet'te başlayan deprem devam ediyor. Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanlığı'nda kalan son müdürler de dün görevden alındı. İstihbarat Daire'de dinleme, teknik-takip PKK masası gibi önemli şubelerin başında bulunan 12 müdür ve müdür yardımcısı görev yeri değişti.

KOM ŞUBE MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ

Emniyet'te başlayan görevden almalara bugün bir yenisi eklendi Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü'nde görev değişikliğine gidildi.

YERİNE ATAMA YAPILMADI

KOM Şube Müdürü olarak yaklaşık 1.5 yıldır görev yapan 3'üncü Sınıf Emniyet Müdürü olan Ahmet Davulcu, dün akşam saatlerinde görevinden alınarak Tanık Koruma Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Davulcu'nun yerine henüz atama yapılmadı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'da KOM Şube Müdürü Değişti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • VATANDAŞ 46: ARKADAŞLAR FARKINDAYSANIZ SADECE YOLSUZLUK VE HIRSIZLIKLA UĞRAŞAN ŞUBE MÜDÜRLERİ BİRDE İSTİHBARAT VE TERÖRLE İLİŞKİSİ OLAN EMNİYET MÜDÜRLERİ GÖREVDEN ALINIYOR. BUNLAR DIŞINDA HERKES DOĞRU ÇALIŞIYOR BUNUN ANLAMI ŞU OLMALI BURALARA YERLEŞTİRİLECEK YENİ MÜDÜRLERLE RAHAT RAHAT ÜLKEYİ BÖLÜP YESİNLER DİYE!. 8 4 Yanıtla
  • ayhan çelik: saptırmayın neymiş yolsuzlukla uğraşan kişilermiş alınanlar alakası yok otoriteye pensilvanya güdümlü hareket edenler alınıyor görevden örümcek ağı gibi sarmışlar her yeri tamam akp hırsız atmayalım oyumuzu kime atacaz bir yaşındaki tıorununu ssk lı yapan ssk yı iflas ettiren müdür kemale mi?yoksa 1 milyar dolar götüren eski mhp ulaştırma bakanının partisine mi hangisine karar verin!Ya neymiş tırda silah varmış olsun silah sonuçta orada bir özgüzlük savaşı veriliyor esed çoluk cocuk demeden herkesi vuruyor savunmasın mı bu insanlar ailelerini siz kendinizi onların yerine koyun zaten yıllardır esed ailesi türk düşmanı bunu bilmeyen mi var helali hoş olsun devlet gönderiyorsa verdiğim vergiler 6 1 Yanıtla

Advertisement