Sebastiyan.com Yeni Yıldızlar! - Son Dakika
Güncel

Sebastiyan.com Yeni Yıldızlar!

Sebastiyan.com Yeni Yıldızlar!

Sebastiyan.com, web ve mobilde çoklu platform desteği ile kullanıcılarına her alanda ulaşmak istiyor.

26.04.2012 16:12

Feyyaz ve Paradoks adlı web dizileriyle farklı içerikler sunmaya devam eden Sebastiyan.com, yeni yıldızlarıyla şimdiden milyonlara ulaştı.

Sebastiyan.com, Muhteşem Yüzyıl, Kurtlar Vadisi, Suskunlar, Adını Feriha Koydum gibi iddialı TV yapımlarını yayından sadece 45 dakika sonra internete taşımakla yetinmiyor, web dizileri için yepyeni iddialı bir platform sunuyor, internet sektöründe yeni bir pazar oluşturuyor. Yüksek bütçeli TV dizileri yerine içerik odaklı komedi, korku ve benzeri temalı dizileri hayata geçiren Sebastiyan.com, kullanıcı ile karşılıklı iletişim sağlayarak, farklı bir izleme deneyiminin yeni adresi olmayı hedefliyor.

FEYYAZ YİĞİT, YEPYENİ MACERALARIYLA SEBASTİYAN.COM'DA

Kısa süre önce oynadığı skeçlerde bir fenomen olan ve yıldızı parlayarak üne kavuşan Feyyaz Yiğit, yepyeni maceralarıyla Sebastiyan.com'da.

Yaptığı tiplemelerle fenomen haline gelen Feyyaz Yiğit, gençlerin gönlünde kısa zamanda taht kurdu. Herkese ve her şeye eşit mesafede duran, insana dair ne varsa eline yüzüne bulaştıran sönük maceralarıyla Mynet'in yeni portalı Sebastiyan.com'da sevenlerinin karşısına tekrar çıkan Feyyaz Yiğit, ilk yayınladığı günden itibaren büyük ilgi görerek, milyonları ekran başına topladı.

Ceyda Yücesan, Yasemen Koç ve Erman Bağrı'dan;

TÜRKİYE'NİN İLK İNTERAKTİF KORKU DİZİSİ, PARADOKS

Web ve mobilde çoklu platform desteği ile kullanıcılarına her alanda ulaşmak isteyen Sebastiyan.com, Paradoks adlı korku dizisiyle farklı içerikler sunmaya devam ediyor. Paradoks interaktif korku kategorisindeki online Reality Show;"1 Kadın 1 Erkek Aranıyor" yarışmasının birincileri"Ceyda Yücesan" ve "Erman Bağrı" nın dışında "Yasemen Koç" uda izleyicilerle buluşturuyor.

Tuğçe Yılmaz adındaki karakterin Sebastiyan.com için bir korku reality show yapması ile başlayan Paradoks macerası, korku, serüven ve gerilim dolu bölümleriyle izleyiciyi öykünün içine alıyor, gerçekle yanılsama birbirine karışıyor ve gizemli olaylar birbirini takip ediyor.

Sebastiyan.com , seyirciye istediği programı istediği yerde ve zamanda izleten, her zaman emrine amade sadık bir hizmetkar. Markanın oluşum, isim ve karaktere dönüşüm sürecinde de hepimizin zihninde yer etmiş, sıcak ve bizden bir karakter olan Sebastiyan'ın özellikle kullanıcının isteklerine cevap verme konusundaki becerileri ön plana çıkıyor. Sebastiyan.com bir arşiv sitesi değil, film ya da dizi sitesi hiç değil. Sebastiyan.com; öncü, eğlenceli, dinamik, yaratıcı, sıradışı bir video sitesi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sebastiyan.com Yeni Yıldızlar! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement