Seydişehir Belediyesi Eurodesk Temas Noktası'ndan Bilgilendirme Ve Müzik Şöleni - Son Dakika
Güncel

Seydişehir Belediyesi Eurodesk Temas Noktası'ndan Bilgilendirme Ve Müzik Şöleni

Seydişehir Belediyesi Eurodesk Temas Noktası\'ndan Bilgilendirme Ve Müzik Şöleni

AB Bakanlığı Ulusal Ajans Gençlik -Eurodesk Temas Noktası Olan Seydişehir Belediyesi 26 Mayıs'ta Başlayan Avrupa Gençlik Haftası Kapsamında Bilgilendirme ve Müzik Şöleni Gerçekleştirdi.

27.05.2013 15:16

Seydişehir Belediye Binası önünde yapılan etkinliğe Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, Askerlik Şube Başkanı Kamil Güngör, İlçe Milli Eğitim Müdürü Necip Şan, Meclis Üyeleri Mümün Kutun, Hulusi Uyar, AB Proje Koordintörü Filiz Şahin, basın mensupları , Eurodesk Gençlik Temsilcileri, Seydişehirli gençler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Seydişehir Belediyesi AB Pro je Koordinatörü Filiz Şahin yaptığı açılış konuşmasında Seydişehir'in 17 Ekim 2013 yılında AB Bakanlığı Ulusal Ajans Gençlik- Eurodesk Temas noktası olarak akredite edilmesiyle başlayan süreçte gerçekleştirdikleri etkinlikleri anlattı. Şahin" 26 Mayıs Avrupa Gençlik Haftasının ilk günü olması nedeniyle Seydişehir Belediyesi Eurodesk Temas noktası olarak bilgilendirme ve müzik şölenini gerçekleştiriyoruz "dedi . Filiz Şahin , Özellikle büyükşehir ve kentlerin yoğun olarak temas noktası olduğu projelendirme çalışmalarında Türkiye'de iki ilçeden biri olan Seydişehir Belediyesi Eurodesk Temas noktasının yaptıkları yoğun çalışmalar, projeler ve Belediyenin sunduğu katkılardan dolayı teşekkürlerini bildiren Ulusal Ajans Türkiye Koordinatörü Serkut Kızanlıklı'nın mesajını iletti. Filiz Şahin ;"Bizler Eurodesk Temas noktası ve irtibat kişisi olarak kazanımdan sonraki süreçleri yönetmekle görevliyiz. Ancak Belediye Başkanımız Sayın Abdulkadir Çat'ın misyonunda gerçekleştirdiği hizmetler olmasa bu projemiz kabul görmezdi. Bu projenin gerçek sahibi Belediye Başkanımız Sayın Abdulkadir Çat'a şahsım ve gençlerimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat konuşmasında;"Göreve geldiği günden itibaren Marka Şehir Seydişehir oluşturma vizyonu çerçevesinde sadece bayındırlık hizmetleriyle değil, gençlerimize, yaşlılarımıza, bayanlarımıza,engellilerimize kısacası her kesimden vatandaşımıza , eğitim kurumlarımıza, sosyal ve kültürel yaşamımıza renk katacak çalışmalarımızla vatandaşlarımızın yaşam kalitesini ve standardını yükseltmeye, " İyi Ki Seydişehir'de Yaşıyorum" düşüncesini hissettirmeye çalışıyoruz.AB eğitim Gençlik Merkezi Başkanlığınca Eurodesk Temas Noktası olarak Seydişehir'in Türkiye'de iki ilçeden biri olarak kabul edilmesini çok önemsiyoruz.Gençlerimizin AB tarafından sağlanan imkanlarla eğitimlerini, sosyal kültürel yaşamlarına katkı sağlayacak şekilde tamamlamaları son derece önemli.Bu kapsamda Seydişehirli gençlerimizin ikisinin Seydişehir Belediyesi AB proje Koordinatörlüğümüz nezdinde yürütülen çalışmalarla İngiltere'de yapılacak Müzik Festivalinde ve Polonya'daki projeye kabul edilmesi gençlerimize sunulan bir fırsat olarak değerlendirilmelidir. Seydişehir Belediyesi olarak önemli bir eksikliği gidererek oluşturduğumuz ve başında Sayın Filiz Şahin'in bulunduğu AB Proje Koordinatörlüğümüzün sürdürdüğü çalışmalarla ilçemiz ve gençlerimizin AB Projelerinden faydalanmasına fırsat veren Seydişehir Belediyesi Temas Noktası olması tüzel kişiliğimize ve ilçemizin tanıtımına da önemli katkılar sağlamaktadır. Gerçekleştirdiği çalışmalar için Seydişehir Belediyesi AB Proje Koordinatörü Sn Filiz Şahin'e bu vesile ile teşekkür ediyorum.Gençlerimiz ve halkımızın refahı ve mutluluğu için çalışmalarımız bundan sonra da artarak devam edecektir" ifadelerine yer verdi.

Seydişehir Belediyesi Eurodesk Gençlik Temsilcileri de söz alarak Eurodesk'in kendilerine sağladığı katkıları anlattılar. Seydişehir Belediyesi Eurodesk Temas Noktasının düzenlediği Gençlik Şöleninde genç yetenekler şarkı söylediler.

Seydişehirli gençler Grup Morton'un söylediği birbirinden güzel şarkılarla doyasıya eğlendiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Seydişehir Belediyesi Eurodesk Temas Noktası'ndan Bilgilendirme Ve Müzik Şöleni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement