Seydişehir Yine Yeniden Abdulkadir Çat Diyor - Son Dakika
Güncel

Seydişehir Yine Yeniden Abdulkadir Çat Diyor

Seydişehir Yine Yeniden Abdulkadir Çat Diyor

Belediye Başkanı Çat'ın her toplantısı adeta miting havasında geçiyor.

14.02.2014 15:52

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat Mahalle, Köy ve Kasabalarda Vatandaşlarla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor. Başkan Çat, Gerek Seydişehir Merkezde Gerekse Köy Ve Kasabalarda Gittiği Her Yerde Coşkuyla Karşılanıyor.

Belediye Başkanı Çat'ın her toplantısı adeta miting havasında geçiyor.Başkan Çat, dürüstlüğü, şeffaflığı, adil ve adaletli yönetim anlayışının yanı sıra geniş ufku ve vizyonuyla Seydişehir'e hep ilkleri getiren ve Seydişehir tarihinin hiç tanışmadığı icraatları ve hizmetleriyle Seydişehir'i Marka Şehir haline getiren bir Belediye Başkanı portresi çiziyor. Genç, yaşlı, bayan, erkek,engelli, 7 den 70'e her kesimden insanın derdine çare bulmaya çalışan, yerine göre ağabey, yerine göre amca olarak mütevazi kişiliğiyle her zaman her yerde Seydişehir'linin yanında yer alan bir Başkan. Kolay ulaşılabilen, herkesle görüşen, solcusu sağcısı her görüşten insanımızın derdine çare,hastasına tedavi, öğrencisine burs yurt, işsizine iş aş, istihdam arayan bir insan olarak gönüllerde taht kuruyor.

Seydişehir sevdalısı olarak yürürlüğe koyduğu vizyon projeleriyle Seydişehir'i geleceğe taşımaya adayan hizmet adamı. Sanata ve sanatçıya, spora ve sporcuya verdiği önemle Seydişehir'in sosyal ve kültürel yaşamına, yeni bir soluk getiren müstesna bir kişilik.
Eğitime verdiği önemi 36 yıldır bıkmadan usanmadan sürdüren, Seydişehir'de yapılamayan,40 yıldır telaffuz dahi edilemeyen okul projelerini hayata geçirmek için hayırseverleri teşvik eden bir şahsiyet.VEREN EL İLE ALAN ELİ GÖRMEDEN BULUŞTURAN;Pek çok insanın hayır dualarında yer almayı başaran bir yardımsever.

En büyük sermayesi dillerden dökülen bir "Allah Razı olsun Başkanım" cümlesi. "Önce İnsan" diyerek insanımızın yüzünde küçücük bir tebessüm oluşturabilmek en önemli gayesi.
Her kesimden insanımızın iyi gününde mutluluklarına ortak olan, kötü günlerinde acılarını paylaşan,vatandaşlarla iç içe, diz dize her zaman yanında olan bir belediye başkanı .
Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'ın içtenliğini samimiyetini takdirle karşılayan vatandaşların ortak görüşü ise; "Bize şimdiye kadar hiç olmadığı gibi dürüstçe davranan, sözünün eri,yapacağını yapan, yapamayacağın da açıkça söyleyen açık sözlü, dürüst, bir insan olarak tanıdık. Başkanımız açık sözlülüğü,dürüstlüğü,bize verdiği değer ve hizmetlerindeki başarısıyla hepimizin büyük takdirini kazanmış durumda.Yaptığı hizmetlerle ve bize verdiği önemle kendimizi değerli hissettiriyor..Hizmetlerinden ve kendisinden yerden göğe kadar memnunuz. İyi ki varsınız.Allah sizden razı olsun" şeklinde.

Mahalle ve köylerde vatandaşlarla buluşan Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat burada yaptığı konuşmada "Göreve geldiğimiz günden itibaren Halka hizmet Hakka Hizmettir düsturuyla Seydişehirli vatandaşlarımıza 'iyi ki Seydişehir'de yaşıyoruz' düşüncesini hissettirecek hizmetler sunuyoruz. Yaklaşık 58 aydır hizmet süresinde yapamayacağımız hiç bir şeyi vaat etmedik. Her daim sözümüz senet, yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı oldu. Neyi vaat etmişsek gerçekleştirdik. Hatta seçim beyannamemizde olmayan pek çok projeyi hayata geçirdik. 2009'da seçim beyannamemizdeki hizmetleri tek tek yerine getirmiş bir Belediye Başkanı olarak karşınıza çıkmanın huzurunu ve vicdani rahatlığını yaşıyoruz. 1871'den beri Seydişehir Belediye tarihinin gelmiş geçmiş en büyük alt yapı projelerini gerçekleştirmek bize nasip oldu.Su isale hattı projesini kendi öz kaynaklarımız ve personelimizle gerçekleştirdik.Şehrimizin çehresini değiştiren kentsel tasarım projesiyle Atatürk Caddesinin alt ve üst yapısını tamamen yeniledik.Şehrimizde en büyük sorunlardan birine neşter vurarak Galericiler Sitesi'ni hizmete sunduk,şehrimizdeki park sorunu ve trafik sıkışıklığını rahatlattık.Geçmiş Kültürümüzü gelecek nesillere aktarmak amacıyla Seydişehir'de ilk defa açtığımız Kültür-Sanat Evi ve Seydişehir Müzesi Bölgemizin hatta Türkiye'de örnek gösterilecek nitelikte. Yerinde ve zamanında hizmet sunabilmek için araç parkımızın %70'ini yeniledik"diyerek yaptığı hizmetlerin bir kısmı hakkında bilgi verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Seydişehir Yine Yeniden Abdulkadir Çat Diyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ÜNVER: 30 MART GÜNÜ SEYDİŞEHİR HALKI ÇATI ÇATLADIP, TUTAL'IN ELİNDEN TUTACAK.... SEHRİMİZE HAYIRLI OLSUN... SEBEBİ İSE ÇAT YOLDA BULDUKLARINI, YOLA ÇIKTIKLARI İLE DEĞİŞMESİ... ONU ÜLKÜCÜLER YIKACAK... SAYGILAR 0 0 Yanıtla

Advertisement