Sgk İl Müdürü Sevinç’ten Besob’a Veda Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Sgk İl Müdürü Sevinç’ten Besob’a Veda Ziyareti

Sgk İl Müdürü Sevinç’ten Besob’a Veda Ziyareti

Balıkesir Sosyal Güvenlik İl Kurum Müdürü İsmail Sevinç Ankara'ya SGK Fon Daire Başkanlığına Atanması Üzerine Veda Ziyaretlerini Sürdürüyor.

27.12.2010 09:43  Güncelleme: 09:45

Balıkesir sosyal güvenlik il kurum müdürü ismail sevinç ankara'ya sgk fon daire başkanlığına atanması üzerine veda ziyaretlerini sürdürüyor. Geçtiğimiz gün BESOB'a veda ziyareti yapan Müdür Sevinç BESOB Başkanı Mesut Aşanel, Başkan Vekilleri Necdet Erkan ve Kazım Avcı ile vedalaştı.

BESOB Başkanı Mesut Aşanel "Balıkesir'e gelen bürokratlarımız terfi edip gidiyor. Pek çok Valimiz terfi ederek gitti. Sizin de terfi ettiğinizi sevinerek öğrendik. Balıkesir adına üzüldük ama sizin adınıza sevindik. Her zaman SGK ile ortak, güzel çalışmalar yaptık. Sizin döneminizde SGK'da devrim niteliğinde değişiklikler yürürlüğe girdi. Özellikle ilçelerimizde açılan SGK büroları ile vatandaşlarımıza büyük kolaylık sağlanmış oldu. Sizi kutluyor, yeni görevinizde de başarılar diliyoruz" dedi.

SGK İl Müdürü İsmail Sevinç kurumlarda kişilerin gelip geçici olduğunu aslolan hizmetin devamı olduğunu vurgulayarak "Kurumlarda kişiler gitse de hizmet devam eder. SGK'da kurulum, teşkilatlanma aşamalarını geçtik. Bizden sonra gelen arkadaşımızın da başarıyla göreve devam edeceğine inancımız tam. Ankara'da atandığım Fon Daire Başkanlığı direkt SGK Başkanına bağlı. Diğer daire başkanlıkları içinde özel bir yeri var. İyi bir görev, layık olmaya çalışacağız. Ankara'ya her zaman beklerim, her türlü sorununuzda yardımcı olmaya gayret ederiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sgk İl Müdürü Sevinç’ten Besob’a Veda Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement