SGK Ziyaretinde Otopark Gündeme Geldi - Son Dakika
Güncel

SGK Ziyaretinde Otopark Gündeme Geldi

SGK Ziyaretinde Otopark Gündeme Geldi

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, SGK İl Müdürü Murat Saygı'yı makamında ziyaret etti.

12.04.2012 22:04  Güncelleme: 22:03

Geçtiğimiz aylarda göreve atanan Saygı'ya hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Ergün, çalışmalarında başarılar diledi.

Saffet Dinç'in Sivas'a atanmasının ardından Manisa SGK İl Müdürlüğü görevine atanan Murat Saygı'yı ziyaret eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Saygı'ya yeni görevinde başarılar diledi. Görevlerin gelip geçici olduğunu dile getiren Başkan Ergün, "Önemli olan kente kalıcı hizmetler yapabilmektir.

Sivas'a atanan Saffet Dinç müdürümüzle iki buçuk yıla yakın bir çalışmamız oldu. Kurumlar arasında ki işbirliğine önem veriyoruz. Umarım sizinle birlikte de kente daha iyi hizmetler yapabilmek adına ortak çalışmalarımız olur" dedi. Başkan Ergün'ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren SGK İl Müdürü Murat Saygı ise, "Ziyaretiniz bizleri mutlu etti. Desteğinizle birlikte güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Yeni SGK Binası'nda Otopark Sorunu Yaşanabilir

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Saygı'yı ziyaretinde Tevfikiye Mahallesi 8 Eylül Caddesi üzerinde yapımı devam eden yeni SGK İl Müdürlüğü Binası ile ilgili olarak ta konuştu. Yeni binada otopark ile ilgili olarak yer ayrılmaması konusuna da değinen Başkan Ergün, "Öncelikle yeni binanızın hayırlı olmasını diliyorum. Ancak arsanın büyük olmasına rağmen otopark yeri ayrılmaması, o bölgede büyük soruna yol açacaktır. Keşke proje aşamasında daha hassas davranılsaydı" dedi.

Keşke İhtiyaçları Giderici Proje Olsaydı

Yeni bina ile ilgili olarak proje aşamasında yeterince müdahil olunamadığını dile getiren SGK Müdürü Saygı ise, "Bize Tip proje olduğu söylendi. Ama keşke daha ihtiyaçları giderici bir proje baştan düşünülebilseydi. Proje döneminde arkadaşlarımızın yeterince müdahil olamadığını düşünüyorum" diye konuştu

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel SGK Ziyaretinde Otopark Gündeme Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement