Sheitan Filmi - Son Dakika
Güncel

Sheitan Filmi

Sheitan Filmi

Sheitan filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Sheitan filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

06.07.2011 07:54

Bart, Ladj ve Thai adlı üç genç Paris'te bir gece kulübünde Eve ve Yasmin adlı iki muhteşem kızla tanışırlar. Barmen'le kavga eden Bart sokağa atılır. Dışarı çıkan gençleri Eve, annesiyle babasının şehir dışındaki evine davet eder.

Şafakta eve varan gençleri evin bekçileri Joseph ve Marie karşılarlar. Düşmanca tavırlar sergileyen Marie, hamileliğinin son dönemindedir ve Noel için oyuncak bir bebek yapmaktadır. Onu fazla ciddiye almayan çetemizin üyeleri yakınlardaki bir kaplıcayı ziyaret ederler. Bart burada mahalleli bir grup çocukla kavga çıkarır. Şiddetli bir kapışma başlar. Serserilerden biri Bart’ın kafasından bir tutam saç yolar, sonra Joseph devreye girer. Uğursuz ev bekçisinden açıkça korkan mahallenin çocukları küfrederek uzaklaşırlar.

Gece çöktükçe sarhoş muhabbetinde konu sekse, kötülüğe, şeytana gelir. Giderek daha da rahatsız edici hale gelen Joseph, ruhuna şeytan girip kızkardeşini hamile bırakmaya zorlanan bir köylünün korkunç hikayesini anlatır. İki kardeşin lanetli çocuğu Noel günü doğmuştur. Bizim çocuklar etraflarında yavaş yavaş kapanan şeytani tuzağı farkedemeyecek kadar kızları tavlamaya çalışmakla meşguldürler. Marie ise tuhaf oyuncak bebeğini Bart’ın kıyafetlerinden kopmuş parçalar ve saçının yolunan tutamıyla tamamlamaktadır...

Yönetmen: Kim Chapiron

Senaryo: Kim Chapiron, Christian Chapiron

Oyuncular: Leïla Bekhti, Nico Le Phat Tan, Roxane Mesquida, Olivier Bartélémy, Vincent Cassel

Filmin Türü: Komedi, Korku,

Orijinal Adı: Sheitan

Yapımcı Firma: 120 Films

Yapım Yılı: 2006

Yapım Ülkesi: Fransa

Orijinal Dili: Fransızca

Filmin Süresi: 94 dk.

Resmi Sitesi: http://www.lesheitan.com/

Dağıtıcı Firma: 35 Milim Filmcilik

Vizyon Tarihi: 30.06.2006

Son Dakika Güncel Sheitan Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement